Verkiezing Autobedrijf van het Jaar

Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Breng dan hieronder uw stem uit en nomineer uw favoriete onafhankelijke autobedrijf voor de prestigieuze titel 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'.

Stemmen

  • Consumentenstemronde
  • Halve finale
  • Winnaar
Consumenten kunnen van 1 april tot 1 juni 2017 stemmen op hun favoriete BOVAG-autobedrijf. Stemmers maken daarmee kans op een reischeque ter waarde van maar liefst € 500.-.

In juni maakt BOVAG de tien halve finalisten bekend. Dat zijn de bedrijven die de meeste consumentenstemmen hebben gekregen. Kleine bedrijven maken evenveel kans op de titel als grote bedrijven. Het aantal stemmen wordt namelijk gerelateerd aan het aantal medewerkers. 
 De tien autobedrijven krijgt in de halve finale bezoek van een onafhankelijke schouwingsinstantie. Zij screenen de bedrijven aan de hand van een uitgebreide checklist. Een speciale vakjury bepaalt vervolgens wie winnaar wordt. De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 3 oktober 2017.


Verkiezing

Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Breng dan uw stem uit en nomineer uw favoriete onafhankelijke autobedrijf voor de prestigieuze titel 'Autobedrijf van het Jaar 2017-2018'.

Een zonniger blijk van waardering kunt u niet geven. Daarom maakt u, als u uw stem uitbrengt, kans op een reischeque ter waarde van € 500,-.

Hoe werkt het?
Zoek hierboven naar uw favoriete autobedrijf en breng vóór 1 juni aanstaande uw stem uit. Na deze datum worden de stemmen geteld en maakt BOVAG de tien finalisten én de winnaar van de reischeque bekend.


Voorwaarden

Op de verkiezing Autobedrijf van het jaar zijn voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te downloaden. De verkiezing is eigendom van BOVAG. Alle stemmers en genomineerden verklaren akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.