Verkiezing Autobedrijf van het Jaar

Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Tot 1 juni heeft u de mogelijkheid gehad om te stemmen voor uw favoriete BOVAG-autobedrijf. Ondertussen zijn alle stemmen geteld en zijn tien BOVAG-autobedrijven doorgedrongen tot de halve finale van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017.

Stemmen

De stembussen zijn gesloten. Houd voor meer informatie over de halve finalisten deze pagina in de gaten.

  • Consumentenstemronde
  • Halve finale
  • Winnaar
Consumenten konden tussen 1 april tot 1 juni stemmen op hun favoriete BOVAG-autobedrijf. Stemmers maakten daarmee kans op een reischeque ter waarde van maar liefst € 500.-.

 

De tien halve finalisten zijn bekend.

Deze 10 bedrijven hebben de meeste consumentenstemmen hebben gekregen. Kleine bedrijven maken evenveel kans op de titel als grote bedrijven. Het aantal stemmen wordt namelijk gerelateerd aan het aantal medewerkers. 
 De tien autobedrijven krijgt in de halve finale bezoek van een onafhankelijke schouwingsinstantie. Zij screenen de bedrijven aan de hand van een uitgebreide checklist. Een speciale vakjury bepaalt vervolgens wie de nummer 1,2 en 3 wordt. De spannende ontknoping van de verkiezing vindt plaats tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 4 oktober 2016.


Verkiezing

Bent u ook zo tevreden over uw BOVAG-autobedrijf? Omdat ze altijd voor u klaarstaan, net dat beetje extra service verlenen en uw auto tip-top in orde afleveren na een onderhoudsbeurt? Tot 1 juni was het mogelijk uw stem uit te brengen voor uw favoriete onafhankelijke autobedrijf voor de prestigieuze titel 'Autobedrijf van het Jaar 2016-2017'. Daarmee maakte u kans op een reischeque ter waarde van € 500,-.

Deze tien autobedrijven zijn doorgedrongen tot de halve finale. 
 


Voorwaarden

Op de verkiezing Autobedrijf van het jaar zijn voorwaarden van toepassing. Klik hier om de voorwaarden te downloaden. De verkiezing is eigendom van BOVAG. Alle stemmers en genomineerden verklaren akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.