BOVAG-Caravanverzekering

Ga zorgeloos op pad met de BOVAG Caravanverzekering. Dit is een voordelige caravanverzekering met een uitgebreide dekking. Deze verzekering is er ook voor vouwwagens. Uw caravan kan op veel manieren schade oplopen. Bijvoorbeeld brandschade na kortsluiting, hagelschade op het dak of aan de zijwanden of een kapotte ruit door vandalen. De BOVAG Caravanverzekering dekt schades door vrijwel alle oorzaken, ook aan uw voortent of luifel.

De voordelen

Het belangrijkste voordeel van de BOVAG Caravanverzekering? U kunt met vrijwel elke schade terecht bij uw vertrouwde BOVAG-caravanbedrijf. Lees hier meer over de voordelen van de BOVAG Caravanverzekering.

Terug

Alle schades

De caravanverzekering dekt niet alleen de schade aan uw caravan. Ook spullen in, aan en op uw caravan zijn verzekerd, zoals de voortent en het luifel. Verder zijn vrijwel alle schades gedekt. Denk aan:
 
  • hagelschade
  • vochtschade
  • stormschade
  • aanrijdingsschade
  • diefstal
  • brand
  • vandalisme

Bekijk hier alle vormen van schade en de spullen die gedekt worden met een caravanverzekering.
Terug

Reparatie en herstel

BOVAG Verzekeringen koopt de schade aan uw caravan niet af, maar zorgt voor vakkundige reparatie met nieuwe onderdelen. U kunt terecht bij uw eigen BOVAG-caravanbedrijf. Als u caravanverzekeringen gaat vergelijken, is het belangrijk om niet alleen op de prijs te letten, maar vooral ook op wat er gebeurt als u een schade heeft. Veel verzekeraars kopen schades namelijk af met een bedrag dat niet genoeg is voor echt herstel. De BOVAG-verzekering keert niet uit in geld, maar in vakwerk. Met een BOVAG Caravanverzekering zorgt u dat uw caravan zo lang mogelijk in topconditie blijft.
Terug

No blame, no claim

U krijgt 10% no-claimkorting als u in het voorafgaande jaar geen schade hebt gehad (bij een verzekerde waarde tot € 20.000,-). Heeft u schade aan de caravan buiten uw schuld? Dan komt die korting niet in gevaar.

Auto- en caravanverzekering

Stel dat u ongeluk veroorzaakt waarbij uw caravan een andere auto beschadigt. Hoe zit het dan met de WA-verzekering? Altijd als de caravan is aangekoppeld, is uw caravan WA-verzekerd via de verzekering van uw auto. Een goede autoverzekering is dus van belang wanneer u schade (met uw caravan) veroorzaakt aan de auto of spullen van derden.
De schade aan uw eigen caravan valt daar niet onder. Ook heeft u niets aan de WA-dekking van de autoverzekering als u de caravan heeft losgekoppeld. Met de BOVAG-Caravanverzekering is schade aan én door uw caravan altijd gedekt.

Direct afsluiten

U kunt direct online een caravanverzekering afsluiten. Meer informatie nodig over het afsluiten van een verzekering voor uw caravan? Ga langs bij uw BOVAG-bedrijf. Ook onze medewerkers staan u graag te woord op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur via 0800-0044 (gratis nummer). U leest ook meer over de caravanverzekering in de polisvoorwaarden en in de productinformatie.