vooruitgang

Geen uitdaging te groot

Een wereldburger was hij, Richard van der Werf (38) uit Jelsum, Friesland. Woonde tien jaar in Singapore en maakte furore bij international Smit-Tak. Totdat vader en oom hem vroegen om het kwakkelende aanhang- en transportwagenbedrijf Titan Jelsum weer nieuwe dynamiek te geven. De missie lijkt te slagen.

“Ik heb een geweldige loopbaan achter de rug bij Smit-Tak. Ik kwam overal, India, Pakistan, Indonesië, Singapore en Maleisië. Ik verdiende goed geld en was heel tevreden met mijn avontuurlijke leven in de scheepvaartberging. Tot mijn vader en oom aan de lijn hingen. Of ik wilde terugkomen naar Jelsum en Titan mee wilde nemen in de vaart der volkeren. Ik twijfelde niet en ben ingestapt.”

Showroom
“Ik heb met een frisse kijk Titan tegen het licht gehouden en wat zaken anders ingestoken. Ik veranderde bijvoorbeeld de indeling: de nieuwe aanhangwagens staan buiten nu meteen goed in het zicht, terwijl de oudere occasions nu wat meer achteraf staan. Oogt meteen een stuk aantrekkelijker voor klanten! Ingrijpender is de realisatie van een showroom. We hebben er een mooie dwarsdoorsnede staan van de merken en typen aanhangwagens en paardentrailers die wij verkopen. We zouden de showroom niet meer willen missen.”

Even lief
“Wij staan voor persoonlijke aandacht, oprechte interesse, zoals dat hoort bij een mooi familiebedrijf. Of het nu gaat om een grotere onderneming die meerdere orders bij ons plaatst, een gefortuneerde paardenliefhebber die trailer koopt, of een jong gezin met een smalle beurs dat voor een kleine bagagewagen komt. Iedereen is ons even lief. Want dat gezinnetje kan enthousiast op Facebook vertellen hoe fijn ze het vonden met ons zaken te doen. En dat kan anderen uitnodigen eens bij ons te komen kijken. En dat gebeurt dus ook. Verkopen, dat is in mijn beleving goed luisteren naar de wensen van de klant. Waar gaat hij de aanhangwagen, veewagen of paardentrailer voor gebruiken? En dan geef je een advies op maat, rekening houdend met gebruikseisen en budget.”

Veelzijdigheid
“Wij zijn in staat om aan letterlijk alle wensen van klanten te voldoen. Want wij verkopen niet alleen de standaard in de brochures afgebeelde aanhangwagens van Titan, Hapert, Saris en Blomert, Bucker Careliner – en uiteenlopende paardentrailers – maar bouwen desgewenst een aanhangwagen compleet om naar de specifieke wensen van de klant. Geen uitdaging is ons te groot. En daarin onderscheiden wij ons. Mijn oom en vader vinden het prachtig. Zij doen met een gerust hart verder een stapje terug.”
 

Titan Jelsum

Bredyk 33
9057 RB Jelsum

058-2572445

www.titanjelsum.nl

Producten & diensten

Kopen Onderhoud en reparatie Huren

Voertuigen

Deze pagina delen