Uw elektrische fiets inruilen of verkopen

U wilt uw elektrische fiets inruilen of verkopen. Omdat u toch liever een e-bike met een uitneembare accu wilt, omdat de technische ontwikkelingen snel gaan en er veel verbeterd is of gewoon omdat u een nieuwer model mooier vindt. U kunt uw gebruikte e-bike natuurlijk te koop zetten op een van de vele verkoopsites, maar u kunt uw fiets ook inruilen bij de BOVAG-fietsenhandel.

Als uw fiets niet meer dan een paar jaar oud is en u hem altijd goed heeft (laten) onderhouden, kunt een interessante inruilprijs krijgen. Bij het inruilen is vooral de staat van de accu belangrijk. De BOVAG-expert zal uw gebruikte e-bike aan de computer koppelen (dat kan bij de meeste e-bikes, maar niet alle) om uit te lezen hoe de staat is. Dit bepaalt mede de inruilprijs. 

Ruilt u uw gebruikte e-bike in voor een andere gebruikte e-bike, dan krijgt u bij de BOVAG-vakman zes maanden aankoopgarantie (vanaf € 250,-). Nog een extra reden dus om naar het BOVAG-fietsbedrijf te stappen als u uw elektrische fiets wilt inruilen.