Het verkopen van uw fiets

Heeft u een nieuwe fiets op het oog en wilt u uw gebruikte fiets verkopen? Dan kunt u natuurlijk zelf uw fiets aan een particulier of handelaar verkopen, maar u kunt ook overwegen om uw fiets in te ruilen. Stap eens naar een BOVAG-fietsenhandel en informeer naar de mogelijkheden om uw tweedehands fiets in te ruilen. Vergeet niet om uw gebruikte fiets mee te nemen zodat de BOVAG-expert meteen een prijsinschatting kan maken.

Er is een grote vraag naar goede tweedehandsfietsen, dus als uw fiets altijd goed onderhouden is kunt er doorgaans een interessante prijs voor krijgen. Houd er rekening mee dat er vaak om een eigendomsbewijs of aankoopbon wordt gevraagd, zodat duidelijk is waar de fiets vandaan komt.

Ruilt u uw fiets in voor een andere tweedehands fiets, dan kunt u bij een BOVAG-fietsbedrijf rekenen op BOVAG Garantie (vanaf € 250,-). U krijgt dan zes maanden garantie op de aankoop en drie maanden op reparatie en onderhoud. Bovendien helpen we u bij klachten.
 

Een goed onderhouden fiets verkoopt beter

Wilt u uw gebruikte fiets verkopen, zorg er dan voor dat uw fiets in topconditie is. Zo krijgt u er een betere prijs voor. Vooral als u een tweedehands mountainbike, een gebruikte racefiets of sporthybride fiets wilt aanbieden, is het een goed idee om hem voor de verkoop helemaal na te laten kijken door een professional. Bij de BOVAG-fietsenwinkel weten ze precies wat uw fiets nodig heeft om er een goede prijs voor te krijgen.