Het verkopen van jouw fiets

Heb je een nieuwe fiets op het oog en wil je jouw gebruikte fiets verkopen? Dan kun je natuurlijk zelf jouw fiets aan een particulier of handelaar verkopen, maar je kunt ook overwegen om jouw fiets in te ruilen. Stap eens naar een BOVAG-fietsenhandel en informeer naar de mogelijkheden om jouw tweedehands fiets in te ruilen. Vergeet niet om jouw gebruikte fiets mee te nemen zodat de BOVAG-expert meteen een prijsinschatting kan maken.

Er is een grote vraag naar goede tweedehandsfietsen, dus als jouw fiets altijd goed onderhouden is kun je er doorgaans een interessante prijs voor krijgen. Houd er rekening mee dat er vaak om een eigendomsbewijs of aankoopbon wordt gevraagd, zodat duidelijk is waar de fiets vandaan komt.

Ruil je jouw fiets in voor een andere tweedehands fiets, dan kun je bij een BOVAG-fietsbedrijf rekenen op BOVAG Garantie (vanaf € 250,-). Je krijgt dan zes maanden garantie op de aankoop en drie maanden op reparatie en onderhoud. Bovendien helpen we je bij klachten.
 

Een goed onderhouden fiets verkoopt beter

Wil je jouw gebruikte fiets verkopen, zorg er dan voor dat jouw fiets in topconditie is. Zo krijg je er een betere prijs voor. Vooral als je een tweedehands mountainbike, een gebruikte racefiets of sporthybride fiets wilt aanbieden, is het een goed idee om hem voor de verkoop helemaal na te laten kijken door een professional. Bij de BOVAG-fietsenwinkel weten ze precies wat jouw fiets nodig heeft om er een goede prijs voor te krijgen.