Bovag logo

Je elektrische fiets inruilen of verkopen

Je wilt jouw elektrische fiets inruilen of verkopen. Omdat je toch liever een e-bike met een uitneembare accu wilt, omdat de technische ontwikkelingen snel gaan en er veel verbeterd is of gewoon omdat je een nieuwer model mooier vindt. Je kunt je gebruikte e-bike natuurlijk te koop zetten op een van de vele verkoopsites, maar je kunt je fiets ook inruilen bij de BOVAG-fietsenhandel.

Als je fiets niet meer dan een paar jaar oud is en je hem altijd goed hebt (laten) onderhouden, kun je een interessante inruilprijs krijgen. Bij het inruilen is vooral de staat van de accu belangrijk. De BOVAG-expert zal jouw gebruikte e-bike aan de computer koppelen (dat kan bij de meeste e-bikes, maar niet alle) om uit te lezen hoe de staat is. Dit bepaalt mede de inruilprijs.

Ruil je je gebruikte e-bike in voor een andere gebruikte e-bike, dan krijg je bij de BOVAG-vakman zes maanden aankoopgarantie (vanaf € 250,-). Nog een extra reden dus om naar het BOVAG-fietsbedrijf te stappen als je je elektrische fiets wilt inruilen.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.