Coppens Rekreatie B.V.

?Coppens Rekreatie is al meer dan 40 jaar een begrip in de caravanwereld. Begonnen op onze locatie in Helvoirt, later in Oisterwijk en nu in Best, willen wij u graag onze Brabantse gastvrijheid tonen en u laten ervaren dat een bezoek aan ons het meer dan waard is.

In onze overdekte en verwarmde showroom vindt u een ruime sortering aan nieuwe en gebruikte caravans. Onze verkopers geven u graag hun deskundig advies. De koffie staat klaar!

Coppens Rekreatie staat voor: Officieel Hobby en Sterckeman dealer. Meer dan 40 jaar verantwoord ondernemerschap. Deskundig personeel. Wij streven naar een langdurige relatie met u. Tevreden klanten zijn onze beste referenties. Voortenten Bent u op zoek naar een bijpassende voortent voor bij uw caravan? Als dealer van Dorema, Brand, Isabella en Walker hebben wij een grote variatie aan voortenten en is er altijd een die bij uw wensen past. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan voortenten opgesteld in onze showroom zodat u meteen kunt zien hoe de tenten er uit zien.

Kampeerwinkel
In onze grote kampeerwinkel met een oppervlakte van maar liefst 2500 m² vindt u een gigantische collectie aan kampeeraccessoires. Hier vindt u alles voor uw caravan, vakantie of vrije tijd. Er zijn altijd interessante aanbiedingen en ons gespecialiseerde personeel kan u altijd een goed advies geven zodat u voor uw situatie de beste keuze kunt maken. Wilt u de kampeer accessoires liever online bestellen? Al onze artikelen vindt u ook in onze webshop: www.kampeertopper.nl.

Kledingwinkel
In onze kledingwinkel hebben wij een ruime collectie aan vrijetijdskleding. Bij ons vindt u verschillende soorten vrije tijdskleding en schoeisel voor alle weertypen. Ons deskundige personeel adviseert u graag in het vinden van passende vrijetijdskleding. U vindt hier o.a. kleding van de merken Lowa, Brunotti, Crocs, Twinlife, etc.

Werkplaats
In onze moderne, goed uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw caravan in een uitstekende conditie blijft. Hierdoor kunt u jarenlang veilig op vakantie. Dat is pas echt zorgeloos genieten! Meer informatie over onze werkplaats vindt u op deze pagina.

Speelhoek
Ook aan de kinderen is gedacht. We hebben gezorgd voor een veilige speelhoek die garant staat voor vele uren speelplezier voor uw kinderen. U kunt dus rustig rondkijken en zelfs een gesprek met één van onze medewerkers zal zelden verstoord worden door uw ongeduldig geworden kinderen. Er is echter één probleem: Hoe krijgt u uw kinderen weer mee naar huis?

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

I.B.C.-weg 1
5683 PK Best

0499-365000

administratie@coppensrekreatie.nl
www.coppensrekreatie.nl

Check het lidmaatschap

Coppens Rekreatie B.V. is ook te vinden via:

Producten & diensten

KOPEN ONDERHOUD EN REPARATIE

Voertuigen

merken

  • Hobby
  • Carado
  • LMC