De Vouwwagenspecialist B.V.

U bent op zoek naar het juiste bedrijf dat betrouwbaar is en goed werk levert. Maar hoe vindt u zo'n bedrijf? En hoe weet u zeker dat een bedrijf zijn beloftes nakomt? Ons bedrijf bestaat al 39 jaar en wij zijn lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service en u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat natuurlijk ook voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Daarnaast sluiten wij altijd een schriftelijke overeenkomst met de klant, zodat u kunt bewijzen wat er is afgesproken. Op deze manier kunt u op een veilige manier afspraken met ons maken en zijn zorgen verleden tijd.

Met een vouwwagen van de Vouwwagenspecialist bent u thuis op iedere plek. De Vouwwagenspecialist garandeert al ruim 30 jaar onvergetelijk vakantieplezier! Vakantie is vakantie. Lekker genieten van de rust, de vrijheid en van elkaar. En dan is gemak, kwaliteit en comfort vanzelfsprekend een voorwaarde. Wij weten dit! Niet alleen vanwege onze jarenlange ervaring. Maar juist omdat wij zelf gek op kamperen zijn! Bij de Vouwwagenspecialist heeft u altijd de grootste keuze: wij beschikken over een showroom van ruim 5000m2. Standaard ruim 100 vouwwagens en een groot aantal hefdakcaravans.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Mijlstraat 24
5281 LL Boxtel

0411-683601

info@vouwwagenspecialist.nl
www.vouwwagenspecialist.nl

Check het lidmaatschap

De Vouwwagenspecialist B.V. is ook te vinden via:

Producten & diensten

KOPEN ONDERHOUD EN REPARATIE HUREN

Voertuigen

merken

  • Trigano
  • Raclet
  • Camplet
  • Combi-Camp