Doornbikes

Wie zijn wij?
Doornbikes is opgericht door Henk van Doorn en ontstaan uit een passie voor fietsen en sport. Met een gepassioneerd team willen wij jou zo goed mogelijk op de fiets kunnen zetten.

Waarom zijn we begonnen?
Het idee voor een eigen fietsenzaak is een aantal jaar geleden ontstaan. Ik ben zelf altijd met fietsen in de weer geweest. Als klein jochie fietste ik niet alleen naar school maar mijn familie deed ook altijd mee met de Arnhemse fietsvierdaagse. Elke route begon steevast op sportpark de Bakenberg en wij moesten dan altijd begin van de avond van Presikhaaf hier naar toe fietsen. Toen ik 14 was kocht ik van mijn krantengeld mijn eerste Union racefiets bij een fietsenzaak in Velp. Na 4 jaar was deze fiets te klein en kocht ik een Gazelle 66 cm Champion Mondial AB frame bij een fietsenzaak in Arnhem waarop alle onderdelen van de Union werden overgezet. Later ben ik met mijn vrouw op fietsvakanties geweest naar onder andere Portugal, Slowakije en Engeland met een eigen gebouwde racetandem van het merk Cannondale. Met Doornbikes proberen wij op een andere wijze fietsen te verkopen, dagelijkse service te verlenen en mensen te laten ervaren wat fietsen vandaag de dag voor je kan betekenen en dat is pas echt leuk!

Wat bieden we jou als klant?
Fietsen is maatwerk en beleving! En dat loopt bij Doornbikes als een rode draad door de organisatie. Doornbikes richt zich op fietsers en op mensen die gebruik maken van andere vormen van mobiliteit! Het Doornbikes pand is heel herkenbaar door een mooie glazen piramide die midden op het pand staat. Onder deze glazen piramide bevindt zich een mooie centrale ruimte waar je je prettig voelt onder zoveel licht! Als je naar boven kijkt dan zie je telkens weer andere luchten en dat staat eigenlijk synoniem voor de werksfeer bij Doornbikes. Elke dag is anders en heeft weer nieuwe uitdagingen. We hopen dat we jou als klant op inspirerende wijze kunnen meenemen door onze winkel en ons assortiment.

Mobiliteit in de breedste zin!
Wij bieden jou alles op fietsgebied en op zorgmiddelen gebied. Jij staat bij ons centraal! Bij ons vind je beperkte assortimenten omdat niet de voorraad de verkoop bepaalt maar de klant. Een klant bij Doornbikes wordt letterlijk naar de juiste fiets geleid door het gesprek aan te gaan en de verschillende opties te bespreken. De klant wordt bij ons opgemeten met een uitgebreide fietsmeting, zadelmeting, stuur - en handvatten-meting. Uit deze meetresultaten volgen de juiste geometrie-instellingen, het optimale zadel, het juiste stuur en de juiste handvatten. Pas dan ga jij tevreden naar huis.

Doornbikes kan voor jou altijd de beste passende fiets samenstellen. Ook als je minder valide of wat ouder bent dan putten we uit een groot assortiment van mogelijkheden van fietsen tot scootmobielen. Van Raam is onze partner op het gebied van aangepaste fietsen voor bijvoorbeeld rolstoelvervoer, elektrische driewielers en lage instapfietsen.

Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld een bakfiets voor het vervoer van meerdere honden? Of een aanhangwagen voor de fiets omdat je hond te groot is voor een reguliere fietsaanhanger? Doornbikes vult het voor je in.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Uitmaat 25
6987 ER Giesbeek

0313 633110

info@doornbikes.nl
doornbikes.nl

Check het lidmaatschap

Doornbikes is ook te vinden via:

Producten & diensten

KOPEN ONDERHOUD EN REPARATIE HUREN

Voertuigen