Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Leden
  4. >
  5. Garage Dijkzicht

Garage Dijkzicht

U bent op zoek naar het juiste bedrijf dat betrouwbaar is en goed werk levert. Maar hoe vindt u zo'n bedrijf? En hoe weet u zeker dat een bedrijf zijn beloftes nakomt? Ons bedrijf bestaat al 32 jaar en wij zijn lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service en u zorgeloos de weg op kunt.

Het bedrijf is opgericht door Jan Monster in 1984 en zijn zoon Remko is ook sinds 2008 werkzaam in het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Subaru, maar ook voor alle andere merken, nieuw of gebruikt, kunt u bij ons terecht. Service met een hoofdletter S en meedenken met de klant is waar wij voor staan.

Het BOVAG-keurmerk staat natuurlijk ook voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. Daarnaast sluiten wij altijd een schriftelijke overeenkomst met de klant, zodat u kunt bewijzen wat er is afgesproken. Op deze manier kunt u op een veilige manier afspraken met ons maken en zijn zorgen verleden tijd.

Wij zijn een bedrijf dat tal van mogelijkheden biedt voor de klant. Bijvoorbeeld: verkoop nieuw en jong gebruikte auto's, alle onderhoud inclusief APK van personenauto's, schadeherstel, airco service, auto verzekeringen en financiering. Ook zijn wij lid van de COSIS (specialisten in Subaru) en beschikken wij over een showroom. Bel voor een afspraak of kom bij ons langs. Onze gegevens vindt u op deze pagina.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent?
Log dan in met deze link.

Garage Dijkzicht

Contactgegevens

Stevensweg 114
3319 AL Dordrecht
078-6161813
Garage Dijkzicht is ook te vinden via:

Producten & Diensten

  • APK
  • Kopen
  • LPG inbouw
  • Onderhoud

Voertuigen

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.