Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Leden
  4. >
  5. Lukkien Autobekleding

Lukkien Autobekleding

In 1946 is Lukkien Autobekleding opgericht. Inmiddels zijn wij bijna driekwart eeuw werkzaam in het mooie vak van autobekleding, ergonomie, vervoer en zorg. Ons unieke verhaal begon als hobbyist met een handnaaimachine op zolder en is uitgegroeid tot professionele partner op het gebied van auto's bekleden, chauffeursstoelen repareren, klassiekers met liefde restaureren en cabriokappen op maat ontwikkelen.

Ook hebben wij onze sporen verdiend in de sectoren Ergonomie & Vervoer en Ergonomie & Zorg. Met onze samenwerkingspartners in de gezondheidszorg werken wij dagelijks aan nieuwe innovatieve oplossingen op het gebied van comfort, hygiëne, ergonomie en veiligheid.

Kwaliteit en een persoonlijke werkwijze vormen de basis van onze oplossingen. Onze jarenlange en uitgebreide ervaring passen we hierbij elke dag toe. Opleidingen in ergonomie, elektronica, werkplekonderzoek en laswerk zijn onderdeel van ons kennisportfolio. Geen lichaam is hetzelfde en ieder persoon verdient een ontspannen stoel. Wij stoppen niet, voordat we dát hebben bereikt! Bel voor een afspraak of kom bij ons langs. Onze gegevens vindt u op deze pagina.

Bel voor een afspraak of kom bij ons langs. Onze gegevens vindt u op deze pagina.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent?
Log dan in met deze link.

Lukkien Autobekleding

Contactgegevens

Tweelingenlaan 22
7324 AM Apeldoorn
055-3666470
Lukkien Autobekleding is ook te vinden via:

Producten & Diensten

  • Restauratie

Voertuigen

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.