Rijschool Salland

Ben je op zoek naar een goede BOVAG-rijschool? En instructeurs die vakbekwaam en door hun jarenlange ervaring prettige maar vooral duidelijke rijlessen geven in veilige auto's (BMW's)? Een ervaren team dat voor je klaar staat, betrouwbaar is en dat juist jou een stuk zekerheid en kwaliteit kan leveren waar je om vraagt? Een mooie prijs / kwaliteit verhouding met als bonus de beste kans om in jouw omgeving in één keer te slagen, dan zit je bij ons goed (gemiddeld 70%).

Daarnaast dragen wij natuurlijk het Bovag-logo, wat staat voor kwaliteit en zekerheid. Rijschool Salland geeft via internet gratis praktijkbegeleiding waardoor je de rijlessen beter kunt voorbereiden en kunt nalezen. Een geweldige ondersteuning maar ook geheugensteun voor de praktijklessen waarmee je dus veel uitlegtijd en dus geld kunt besparen.

Wil je weten wat leerlingen over Rijschool Salland zeggen? Rijschool Salland is door zijn manier van rijles geven een gewilde rijschool, bestaat al vele jaren en is nog steeds groeiende. Veel leerlingen en ex-leerlingen hebben hun eerlijke reactie over de ervaringen, opgedaan bij rijschool Salland openbaar willen maken. Alle deze reacties en meningen (honderden) zijn te lezen op onze Facebookpagina, in ons gasten gastenboek en onderaan onze website pagina www.rijschoolsalland.nl. Je bent bij ons van harte welkom!

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar info@rijschoolsalland.nl. Bellen mag natuurlijk ook, ons telefoonnummer is 06-53839294 of 06-38914122. Zijn we druk met lesgeven en krijg je geen contact, vul dan even de contactpagina op onze website in en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Belangrijk! Wij zijn van mening dat de ouders van rijles-kandidaten erop moeten kunnen vertrouwen dat hun zoon/dochter en hun geld in goede handen zijn! Bij BOVAG-rijschool Salland zijn alle instructeurs verplicht een officiële Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG ) te overleggen. Dit vinden wij belangrijk en doen wij om te waarborgen dat niet iemand jou (of uw kinderen) rijles geeft die in het verleden iets op het gebied van fraude, verkeer of zeden zou hebben misdaan. Rijschool Salland controleert dit altijd en stelt dit als eis voor zijn personeel! Om de kwaliteit van rijlessen te waarborgen moeten alle instructeurs van BOVAG-rijscholen een IBKI opleiding volgen en deze jaarlijks bij houden. Zonder deze diploma's en een officiële Verklaring Omtrent Gedrag mag een instructeur bij ons (Rijschool Salland) geen rijles geven.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Henri Dunantlaan 12
7416 AX Deventer

0570-789022

info@rijschoolsalland.nl
www.rijschoolsalland.nl

Check het lidmaatschap

Rijschool Salland is ook te vinden via:

Producten & diensten

THEORIE-OPLEIDINGEN RIJLES

Voertuigen