Lid worden

Zelfstandig of franchisenemer, eenmanszaak of middelgroot bedrijf; als u in de mobiliteitsbranche opereert, is het mogelijk om lid te worden van BOVAG. Daarmee profiteert u van de sterke naam van een toonaangevende brancheorganisatie, een invloedrijk collectief en uiteraard heel veel individuele voordelen. Vanzelfsprekend gelden er strikte lidmaatschapseisen waar uw bedrijf na aanmelding op getoetst wordt.

De mobiliteitsbranche

Het zijn turbulente tijden in de mobiliteitssector. We zien nieuwe vormen van mobiliteit, mondige klanten, aanbieders van buiten de branche en een sterk groeiende rol van data. Die ontwikkelingen zetten de sector op zijn kop. De veranderingen worden veroorzaakt door 2 belangrijke trends: de veranderende consument en de snelle ontwikkeling van de technologie.

BOVAG werkt aan de juiste randvoorwaarden zodat u zich kunt blijven ontwikkelen: als ondernemer en als werkgever.

Weten wat u aan BOVAG heeft? Klik hier voor de algemene BOVAG-brochure, vraag het digitale informatiepakket aan of bel naar (030) 65 95 333 voor meer informatie.

Leden over BOVAG

 • 1.

  Onderscheidend merk: "Een absolute must. Onze klanten hebben BOVAG erg hoog zitten en hechten veel waarde aan BOVAG Garantie en de BOVAG Onderhoudsbeurt."  Harrie Krul van Caravan Centrum Meerkerk, lid van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven

 • 2.

  Sterke kentenpositie: "Kansrijk collectief. We zijn blij dat BOVAG aanzet heeft gegeven tot het oprichten van dealerverenigingen in de fietsbranche."  Jos en Monique Evers van Cycling Evers, lid van BOVAG Fietsbedrijven

 • 3.

  Raad en daad:              "Een plan voor de toekomst. Ik ben veel bezig met de ontwikkeling van mijn bedrijf. BOVAG staat mij daarin bij. Het programma Mijn Toekomst helpt mij bij het maken van belangrijke keuzes."

  Guido Fioole van Fioole Auto's, lid van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

 • 4.

  Samen sterk: "Vernieuwing komt beter van de grond. BOVAG stimuleert samenwerking binnen de branche, want samen kun je makkelijker tegemoet komen aan de wensen van de moderne, veeleisende klant."

  Arjan Bultman van Bultman Autoverhuur & De Autoverhuurders.nl, lid van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

De Vakman

BOVAG-leden zijn vakmensen en hen brengen we graag in beeld. Dat gebeurt maandelijks in de BOVAGkrant. Een selectie van vakmannen plaatsen we door op bovag.nl zodat ook consumenten kennis kunnen maken met het vakmanschap van het BOVAG-netwerk. Een kijkje nemen in de BOVAGkrant? Dat kan via BOVAGkrant.nl

Waarom BOVAG?

 • 1.

  BOVAG is en blijft als sterk collectief een autoriteit binnen de mobiliteitssector. Daardoor heeft BOVAG veel invloed als belangenbehartiger bij beslissers in de keten en bij politiek en overheid.

 • 2.

  Innovatiekracht: BOVAG heeft altijd een gedegen visie op de mobiliteit van de toekomst en de impact ervan op de ondernemers in de mobiliteitsretail.

 • 3.

  BOVAG is een ijzersterk merk en een breed, herkenbaar netwerk dat onder meer zorgt voor een betere reputatie bij de aangesloten leden. 

 • 4.

  Goede positie in de keten. BOVAG organiseert een optimaal collectief van retailers en strijdt voor eerlijke en evenwichtige contracten en voorwaarden.

Ruitschadeherstelbedrijven

De ruitschadeherstel is een prachtige branche met echte vakmensen. En BOVAG is van oudsher een brancheorganisatie waarin vakmensen zich verenigen. Ruitschadeherstel is een vak dat aan verandering onderhevig is, onder meer door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto’s. Lidmaatschap BOVAG-ruitschadeherstel aanvragen

Deze veranderingen vereisen visie en een daadkrachtige aanpak. BOVAG is er voor om leden toekomstbestendig te maken en te houden.

Meer weten over het lidmaatschap van BOVAG? Download dan de algemene brochure over het BOVAG-lidmaatschap of vraag de brochure over BOVAG Schadeherstelbedrijven aan, deze is aangevuld met informatie voor ruitschadeherstellers. Voor meer informatie over de sectie Ruitschadeherstel van de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven kunt u ook op mijn.bovag.nl/schadeherstelbedrijven terecht.

De onder de knop links gedownloade formulieren voor het aanvragen van het lidmaatschap van de sectie Ruitschadeherstel kunnen gemaild worden naar schadeherstel@bovag.nl.