Gepubliceerd op 21-6-2019

Laat uw auto wassen voor het goede doel op 29 juni!BOVAG autowas- en poetsbedrijven wassen tijdens de Nationale Autowasdag op 29 juni auto’s voor het goede doel: de Muziekids. Zij spannen zich in om kinderen even hun ziekzijn te laten vergeten in de speciale muziekstudio’s. Sla op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én u doet iets goeds voor zieke kinderen.


In een ziekenhuis is een kind vaak niet zichzelf. Het draait daar niet om wie zij als kind zijn, maar om wat hun ziekte is. Ze zijn niet Jeroen of Saskia, maar zieke Jeroen en zieke Saskia. De Muziekids zetten zich in om Jeroen en Saskia in de muziekstudio even zichzelf te laten zijn en te vergeten dat ze ziek zijn. Ze kunnen in de studio zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. En bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces.

Kom dus ook uw auto wassen bij een professioneel BOVAG autowas- of poetsbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! En hoe meer auto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag is.

Kleurplaatactie

Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij één van de deelnemend bedrijven langskomen ligt er een kleurplaat klaar. Stuur deze voor 22 juli in en maak kans op een dag Efteling met het hele gezin.
 

> Klik hier voor een lijst met de deelnemende vestigingen

Deze pagina delen