Gepubliceerd op 15-10-2019

Love & care deel 3: Arjen Antonisse

BOVAG Dutch Car Restorers (DCR) produceert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) de online serie ‘Love and Care’, waarin een exclusief kijkje in de keuken van de restauratiebedrijven wordt gegeven. Deel drie daarvan is nu uit en samen met de andere delen te bekijken op het YouTube-kanaal van BOVAG.

In de derde aflevering van Love & Care, een nieuw Youtube-programma van BOVAG Dutch Car Restorers of DCR, gaat presentator Carlo Brantsen naar Arjen Antonisse Oldtimer Restauraties in Koekange. Een duurzaam onderhouds- en restauratiebedrijf gespecialiseerd in klassieke Citro├źns.

DCR-bedrijf Arjen Antonisse richt zich op het goed en verantwoord onderhouden van klassieke auto’s. Van alle merken, maar met een voorkeur voor met name Citro├źns. Van Traction Avant tot DS. Onderhoud en reparatie is voor dit bedrijf vooral ook verbeteren en verduurzamen. Nadat Arjen een klassieker onderhanden heeft genomen, is die vaak sterker, zuiniger en schoner. Arjen geeft Carlo een lesje olie voor klassiekers, waarbij duidelijk wordt dat moderne olie heel goed is voor moderne auto’s, maar dat je er bij oudere auto’s erg mee moet oppassen. De motor van een klassieker kan er door beschadigd raken. 

Deze pagina delen