Gepubliceerd op 16-10-2019

Love & Care deel 4: Jansen Classic Car Restorations

BOVAG Dutch Car Restorers (DCR) produceert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) de online serie ‘Love and Care’, waarin een exclusief kijkje in de keuken van de restauratiebedrijven wordt gegeven. Deel vier daarvan is nu uit en samen met de andere delen te bekijken op het YouTube-kanaal van BOVAG.

In de vierde aflevering van Love & Care, een nieuw Youtube-programma van BOVAG Dutch Car Restorers of DCR, gaat presentator Carlo Brantsen naar Jansen Classic Car Restorations, plaatwerkspecialist in Wezepe. 

Bas Jansen is de derde generatie in een bedrijf dat in 1936 door zijn opa is opgericht en inmiddels met name op plaatwerkgebied een gedegen reputatie heeft opgebouwd, naast het ‘gewone’ restauratiewerk. Onder meer aan de hand van een volledig kaal gemaakte Mercedes Pagode, een eend en een Fiat Balila legt Bas uit waarom plaatwerk de grote passie van zijn bedrijf is. En daar horen ook houten carrosserieonderdelen bij. Jansen Classic Car Restorations draait de hand niet om voor totaalrestauraties, waarbij zo nodig de kennis en expertise van collega DCR-leden wordt ingeroepen.

Deze pagina delen