Gepubliceerd op 30-10-2019

Love & Care deel 6

BOVAG Dutch Car Restorers (DCR) produceert in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Automobiel Club (KNAC) de online serie ‘Love and Care’, waarin een exclusief kijkje in de keuken van de restauratiebedrijven wordt gegeven. Deel zes daarvan is nu uit en samen met de andere delen te bekijken op het YouTube-kanaal van BOVAG.

In de zesde aflevering van Love & Care, een nieuw Youtube-programma van BOVAG Dutch Car Restorers of DCR, gaat presentator Carlo Brantsen naar Classic Restorations Holland, een allround familiebedrijf uit Alkmaar. 

Patrick Huiberts vertelt Carlo dat op motorrevisie na alles in eigen huis wordt gedaan door Classic Restorations Holland. Van sleutelwerk tot houtwerk. Van plaatwerk tot  spuiten. Van onderhoud tot reparatie.  Het bedrijf begon als hobby en is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot allround autorestaurateur. Een Rolls-Royce Silver Shadow die net is hersteld van een voorschade, staat zij aan zij met een Fiat Panda met vinyl dak. Verder bevat de werkplaats een unieke BMW, een fraaie Alfa, een roestige Amerikaan, een klassieke Porsche 911 turbo, een Iso Fidia en een La Nef uit 1902, waar de houtafdeling zijn tanden in mag zetten.

Deze pagina delen