Gepubliceerd op 9-11-2018

Mega Rebus-winnares blij met BOVAG Onderhoudsbeurt

Annelies Gelderblom is winnaar van de beursactie die BOVAG heeft gehouden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in oktober. Met het foutloos invullen van de BOVAG Mega Rebus heeft zij een BOVAG Onderhoudsbeurt gewonnen. Op vrijdag 9 november heeft Maarten Mastop (BOVAG) deze mooie prijs officieel aan haar overhandigd. Annelies is klant bij BOVAG-bedrijf Van Vliet Caravans in Woerden, daar vond dus ook de prijsuitreiking plaats.

Annelies en haar man hebben in ruim twintig jaar heel wat van Europa gezien met hun caravan. “Met Hemelvaart en Pinksteren blijven we in Nederland, later in het jaar zijn we vooral in Frankrijk en Italië te vinden. Maar we hebben ondertussen veel meer landen bezocht, ook in het noorden en oosten van Europa”, zegt de prijswinnares.

De BOVAG Onderhoudsbeurt is op een goede plek terecht gekomen. “Tijdens het reizen wil je niet voor verrassingen komen te staan, dus goed onderhoud is erg belangrijk. Dat hebben we altijd bijgehouden om met een gerust gevoel op vakantie te gaan. De BOVAG Onderhoudsbeurt is daarom zeer welkom. We gaan er tenslotte niet zelf onder liggen. Dat laten we liever over aan iemand die er verstand van heeft”, aldus Annelies. Vandaar ook dat ze voor het onderhoud van hun Adria Caravan kiezen voor BOVAG-bedrijf Van Vliet Caravans in Woerden.

Winnaar-rebus-KCJ.jpg
Van links naar rechts: Maarten Mastop (BOVAG), Bertjan van Vliet (eigenaar Van Vliet Caravans), Annelies Gelderblom en haar man.   

Hoe zag de beursactie eruit?

BOVAG had het horecaterras tussen hal 11 en 12 dit jaar geadopteerd. Daar sierde de opvallende knalgele BOVAG-caravan, waar bezoekers terecht konden voor informatie, én werden uitgedaagd om de BOVAG Mega Rebus op te lossen. Honderden bezoekers hebben een gooi gedaan naar de prijzen, maar er kan slechts een de winnaar zijn. Naast de onderhoudsbeurt hebben we ook drie vochtmetingen weggegeven én kon men prijzen winnen die zijn gesponsord door onze Partners in Business: ACSI, Isabella, Gimeg.

Met de pitstop op de NKC-camping

Ook de camping was BOVAG dagelijks tussen 08.00 en 11.00 uur aanwezig met een actie. Bezoekers van de KCJ die op deze camping overnachtten, konden voor vertrek met hun kampeermiddel door de BOVAG Pitstop rijden om de staat van de camper of caravan te laten checken door een BOVAG-keurmeesters. Veel kampeerders hebben daar enthousiast gebruik van gemaakt of kwamen buurten voor meer informatie over het werk van de keurmeesters. 

Deze pagina delen