Gepubliceerd op 19-11-2018

Test uw kennis en maak kans op een set winterbanden

Wie winterbanden overweegt – en daar is het nu de aangewezen tijd voor – kan op de website kiesdebesteband.nl terecht voor alle informatie over dit onderwerp. Met de quiz op deze site maakt u bovendien kans op een set winterbanden.

Wie de weersvoorspellingen bijhoudt, ziet de temperaturen dalen. Bij veel automobilisten gaat dan een belletje rinkelen: tijd om winterbanden te monteren. Maar wat doen die winterbanden nu eigenlijk? Hoeveel veiliger is het? In welke landen is het verplicht om op winterbanden te rijden?  Welke minimale profieldiepte wordt geadviseerd? Kortom, alle vragen die u heeft over winterbanden en banden in het algemeen, worden op kiesdebesteband.nl beantwoord. Lees hier vooral ook over de jaarlijkse besparing die de juiste bandenspanning oplevert.

Heeft u alles doorgelezen dan kunt u uw kennis testen met de winterbandenquiz op kiesdebesteband.nl. Zit het goed met die kennis, dan maakt u kans op een set winterbanden. Gaat iemand anders er met de prijs vandoor, dan kunt u bij elk BOVAG-autobedrijf terecht voor nieuwe winterbanden en natuurlijk voor gedegen advies over dit onderwerp.

Deze pagina delen