Gepubliceerd op 2-8-2018

Villa Pardoes kiest de winnende kleurplaten van de Nationale Autowasdag

De vakjury van Villa Pardoes heeft de drie mooiste kleurplaten uitgekozen, die kinderen hebben ingezonden naar aanleiding van de BOVAG Nationale Autowasdag. Op deze dag spanden de BOVAG autowas- en poetsbedrijven zich in om zoveel mogelijk auto’s te wassen en poetsen, waarbij een deel van de opbrengst naar Villa Pardoes is gegaan. Kinderen konden meedoen met een kleurwedstrijd. De jury van Villa Pardoes, bestaande uit kinderen, heeft Sanne Vissers gekozen tot winnaar. Zij krijgt vier kaartjes voor de Efteling.

Kinderen konden deze tot en met 19 juli insturen en dat is in groten getale gedaan! De BOVAG brievenbus ontplofte bijna. Alle ingezonden kleurplaten zijn doorgestuurd naar Villa Pardoes, waar een zorgvuldig gekozen vakjury zich gebogen heeft over de tekeningen. Het was een moeilijke keuze en daarom heeft de jury besloten niet één winnaar, maar drie winnaars te kiezen. De hoofdprijs bestaat uit vier toegangskaartjes voor de Efteling, de tweede prijs een Pardoes-knuffel en de derde prijs een Pardoes-sleutelhanger. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gekregen. 

De winnaars zijn:

  • 1e prijs: Sanne Vissers (prijsuitreiking door Carwash Druten)
  • 2e prijs: Dana Vranken (prijsuitreiking door All-In Carwash Echt)
  • 3e prijs: Wendel Kuperus (prijsuitreiking door BOB Autowas Hilversum)

De 71 BOVAG autowas- en -poetsbedrijven die deelnamen aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben maar liefst 34.515 euro gedoneerd aan Villa Pardoes. Hiermee kan Villa Pardoes vele gezinnen met een ernstig ziek kind laten genieten van een zorgeloze vakantieweek in Kaatsheuvel.


 Foto: de vakjury van Villa Pardoes

Deze pagina delen