Gepubliceerd op 13-10-2017

ABS en ASN sluiten zich aan bij BOVAG Schadeherstelbedrijven

Twee van de grootste schadeherstelketens van Nederland, ABS Autoherstel en ASN Groep treden op 1 januari 2018 met alle vestigingen toe als lid van BOVAG Schadeherstelbedrijven. De drie organisaties treffen momenteel de laatste voorbereidingen voor de toetreding van deze twee schadeherstelketens.

De afdeling Schadeherstelbedrijven van BOVAG is twee jaar geleden opgericht en sindsdien hebben intensieve gesprekken plaatsgevonden met alle stakeholders in deze sector. Na uitgebreide verkenningen en overleg met de aangesloten individuele ondernemers, hebben de besturen en directies van ABS en ASN onlangs het besluit genomen toe te treden tot BOVAG.

 Peter Niesink, algemeen directeur van BOVAG, heet ABS en ASN en de aangesloten ondernemers van harte welkom: “We zijn verheugd dat zowel ABS als ASN het collectief van BOVAG en van de nieuwe afdeling Schadeherstelbedrijven komen versterken. Deze stap onderstreept de meerwaarde van de vereniging en onze strategie om ook de belangenbehartiging voor schadeherstelbedrijven op te pakken. ” ABS Autoherstel telt 77 vestigingen en ASN Groep 75.

Deze pagina delen