Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. BOVAG lanceert opleidingsplatform Pitspro Academy

BOVAG lanceert opleidingsplatform Pitspro Academy

Bij goed ondernemerschap hoort goed werkgeverschap met oog voor de ontwikkeling van medewerkers. Daarom heeft BOVAG Pitspro Academy opgezet, een gloednieuw opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals met opleidingen, trainingen en cursussen. Online en fysiek. Leden van BOVAG en hun medewerkers kunnen kosteloos gebruik maken van Pitspro Academy.

Juist in tijden van personeelstekorten is het extra belangrijk om zuinig te zijn op medewerkers en te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Om ondernemers hierbij te helpen hebben BOVAG en Innovam vandaag Pitspro Academy gelanceerd. Op het platform is een breed aanbod (online) opleidingen te vinden, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, klantcontact en management. Voor nieuwe medewerkers zijn alle nuttige en noodzakelijke opleidingen handig bij elkaar gezet. De veelal kortdurende opleidingen zijn heel praktijkgericht en eenvoudig (online) toegankelijk. In de toekomst gaan BOVAG en Innovam, samen met een ondernemersklankbordgroep, het aanbod verder uitbreiden.

"Investeren in het welzijn van medewerkers en hen de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen is erg belangrijk, zeker in de huidige tijd. Met opleidingsplatform Pitspro Academy bieden we opleidingen op maat, speciaal voor tank- en autowasbedrijven. Ik raad alle leden aan daar hun voordeel mee te doen en hun medewerkers aan zich te binden", aldus Erik Stern – branchemanager Tankstations en Autowasbedrijven bij BOVAG.

Werkgevers kunnen op Pitspro.nl een teamaccount aanmaken en hun medewerkers aanmelden op het platform. Vervolgens kunnen zij hun activiteiten op het platform ook monitoren, wat bijvoorbeeld handig is voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken. Werkgevers die zo’n account aanmaken én voor 31 december 2022 ook hun medewerkers aanmelden, maken kans op een teamuitje ter waarde van 500, 1.000 of 1.500 euro. Meer info:

www.pitspro.nl/winactie

.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.