Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. BOVAG Ledenraad herbenoemt algemeen voorzitter Han ten Broeke voor vier jaar

BOVAG Ledenraad herbenoemt algemeen voorzitter Han ten Broeke voor vier jaar

De Ledenraad van BOVAG heeft algemeen voorzitter Han ten Broeke unaniem voor een tweede termijn van vier jaar benoemd.

Han ten Broeke is op 25 maart 2020 bij BOVAG aangetreden als algemeen voorzitter. Op 25 maart 2024 loopt zijn eerste termijn af. Han heeft aangegeven graag door te willen gaan voor een tweede termijn. Het Verenigingsbestuur heeft daarop het functioneren van de voorzitter geëvalueerd en besloten hem bij de Ledenraad voor te dragen voor een tweede termijn. De Ledenraad heeft Han ten Broeke donderdag 30 november, na een eigen evaluatie, herbenoemd als algemeen voorzitter van BOVAG.


Elan

De Ledenraad roemt de verbindende kwaliteiten van Han ten Broeke en het aanstekelijke elan dat hij als algemeen voorzitter inbracht. Ook van zijn goede politieke radar en zijn warme, Kamer-brede contacten heeft BOVAG de afgelopen jaren goed kunnen profiteren. Han heeft actief en frequent de BOVAG-ondernemers opgezocht, in alle geledingen en branches, en deed daar consequent verslag van in zijn voorzittersvlogs. Het tekent zijn betrokkenheid bij de BOVAG-leden en de branches. Hij wist daarnaast coalities en slimme samenwerkingsverbanden te smeden om zo maximale belangenbehartiging voor de BOVAG-ondernemers te kunnen realiseren.

Ledenraad en Verenigingsbestuur kijken dan ook uit naar de verlengde samenwerking. De tweede termijn van Han ten Broeke gaat in op 26 maart 2024 en heeft opnieuw een looptijd van vier jaar.


Eer

Han ten Broeke: “Vanaf dag een heb ik me thuis gevoeld bij deze warme vereniging met pracht ondernemers en een geweldige werkorganisatie. Het is als een warm bad en ik hoefde geen moment te twijfelen. Het is mij een eer om de leden van BOVAG en de harde werkers in Bunnik te mogen leiden. Met de nieuwe koers die we dit jaar hebben uitgezet, denk ik dat we ook klaar zijn voor de uitdagingen die zich de komende jaren zullen voordoen.”

Download hier: Foto Han ten Broeke

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.