Gepubliceerd op 28-8-2017

BOVAG stapt in ruitschadeherstel

BOVAG ontvouwt op 27 september 2017 op een speciale bijeenkomst voor ruitschadeherstellers zijn plannen inzake het omarmen van ruitschadeherstel. In de woorden van algemeen BOVAG-voorzitter Bertho Eckhardt: “Ondernemers die zich met deze tak van sport bezighouden, passen uitstekend binnen de BOVAG-groep en kunnen met het BOVAG-schild op de muur profiteren van de grote slagkracht in de lobby, van het brede BOVAG-netwerk én van het ijzersterke keurmerk van BOVAG.”

De informatiebijeenkomst is enerzijds bedoeld om potentiele leden bij te praten over de plannen en ideeën van BOVAG. Anderzijds is de bijeenkomst bedoeld om ondernemers mee te laten praten over hoe de belangenbehartiging voor ruitschadeherstellers er uit moet zien. Zij zijn immers de specialist. BOVAG is benieuwd wat hun wensen zijn. Wat ze verwacht van een brancheorganisatie. Waar voor hen de knelpunten zitten. Waar ze hulp bij nodig hebben. Hoe ze aankijken tegen voortschrijdende techniek. Een belangrijk gespreksonderwerp is ook de kwaliteitsnorm voor ruitschadeherstel, waar BOVAG momenteel hard aan werkt.
 
Geïnteresseerde ruitschadeherstellers kunnen zich voor de gratis bijeenkomst aanmelden via:
http://mijn.bovag.nl/bijeenkomstruitschade  

 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
De bijeenkomst is niet toegankelijk voor pers. Aangezien dat – zeker in deze fase van de voorbereidingen – de aanwezige ondernemers zou kunnen remmen in hun participatie. Uiteraard is BOVAG bereid dit initiatief aan de media toe te lichten. Bel daarvoor met Paul de Waal: 06-51383309.

Deze pagina delen