Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. DealerRepair met 35 dealers collectief lid van BOVAG

DealerRepair met 35 dealers collectief lid van BOVAG

BOVAG verwelkomt het collectief van DealerRepair als nieuw lid van de afdeling Schadeherstelbedrijven die sinds 1 januari 2020 ook specialisten op het gebied van caravan- en camperschadeherstel vertegenwoordigd. Alle 35 vestigingen van het netwerk van caravan- en camperdealers treden daarmee toe tot BOVAG.

DealerRepair vertegenwoordigt merkdealers die nauwe banden hebben met caravan- en camperfabrikanten en gespecialiseerd schadeherstel uitvoeren. De aangesloten bedrijven werken volgens de nieuwste technieken, zoveel mogelijk met originele merkonderdelen en met personeel dat regelmatig door fabrikanten en leveranciers bijgeschoold wordt. Secretaris Hans Louwers van DealerRepair: "Ons netwerk bestaat louter uit merkdealers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en uit ondernemers en werknemers die ook echt passie hebben voor caravans en campers. We streven dezelfde normen na als BOVAG en de keuze voor een collectief lidmaatschap van BOVAG was dan ook logisch."


Hoger niveau

De afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven is op 1 januari 2020 uitgebreid met een nieuwe ledengroep van schadeherstellers in de caravan- en camperbranche en deze groep telt nu 70 leden. Om de kwaliteit van caravan- en camperschadeherstel te borgen, heeft BOVAG een norm vastgesteld die gedragen wordt door de hele branche. Door zowel opdrachtgevers als herstelbedrijven. Deze norm geeft alle partijen helderheid en zekerheid over de kwaliteit én uniformiteit van de werkzaamheden. Branchemanager Frank Ruygrok heet DealerRepair van harte welkom bij BOVAG: "De bedrijven die bij DealerRepair zijn aangesloten kennen wij al stuk voor stuk en we weten dus ook dat zij een zeer hoge kwaliteitsstandaard nastreven. Dit collectieve lidmaatschap tilt alle partijen naar een nog hoger niveau."

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.