Gepubliceerd op 18-12-2015

Gerard ten Buuren unaniem voorgedragen als kandidaat-voorzitter Onafhankelijke Autobedrijven

De selectiecommissie die zich namens het bestuur van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven boog over de keuze van een nieuwe voorzitter voor de afdeling, draagt unaniem Gerard ten Buuren (56) voor.

Doorslaggevend voor deze voordracht is de kennis van en passie voor het onafhankelijke autobedrijf die Ten Buuren aan de dag legt. Hij is volgens de commissie van nature een verbinder met een groot netwerk binnen de branche. Naar idee van de selectiecommissie staat hij dicht bij de leden en de bestuursleden.  Met zijn jarenlange ervaring als adviseur van ondernemers en bestuurders, is hij in staat om het bestuur te leiden en te ontwikkelen.

Gerard ten Buuren is bekend met BOVAG als gevolg van zijn rol als interim-branchemanager van de afdeling en door zijn jarenlange werkzaamheden binnen de branche. De selectiecommissie acht hem in staat met het afdelingsbestuur onder zijn leiding de sector onafhankelijke autobedrijven de komende jaren vooruit te helpen.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 11 januari  stemmen de leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven over hun nieuwe voorzitter.

Gerard ten Buuren is 56 jaar en afkomstig uit Enschede. Sinds 2008 is hij actief als eigen ondernemer met een advies- en interimpraktijk in de automotivebranche. Hij staat toonaangevende bedrijven in de automotive bij. Voor 2008 is Ten Buuren werkzaam geweest als directeur bij de Buitenhuis-groep/Autotaxatie.net, als commercieel directeur bij Autodata Nederland en commercieel adjunct-directeur bij Abfin, financiering- en leasemaatschappij.
 

Deze pagina delen