Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. Hester Huisman uit Wognum grote winnaar BOVAG WinterWasWeken

Hester Huisman uit Wognum grote winnaar BOVAG WinterWasWeken

Bij een autowasbeurt in januari bij Right Autowas B.V. in Hoorn ontving Hester Huisman een kanskaart. Door de unieke QR-code te scannen, won Hester de hoofdprijs van de BOVAG WinterWasWeken: een cheque van maar liefst 10.000 euro, te besteden aan een auto naar keuze bij een BOVAG-autobedrijf. Op donderdag 16 februari nam zij de prijs in ontvangst bij Right Autowas in Hoorn.

Bij meer dan 100 BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Ruim 51.000 kaarten werden tijdens de actieperiode van de BOVAG WinterWasWeken verzilverd op de actiewebsite. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs en heel veel andere mooie prijzen. In totaal werden 110 prijzen uitgereikt, van weekendjes weg en smarttv’s tot wellness-arrangementen. Ook maakten deelnemers iedere week kans op een weekprijs in de vorm van een bungalowweekend voor vier personen inclusief één dag entree bij Walibi. Sowieso ontving elke deelnemer bij het verzilveren van hun kanskaart digitaal een aantal kortingsvouchers voor leuke dagjes uit en gave gadgets.


Overdonderd

Van die 51.000 deelnemers kon er maar één de hoofdprijs in de wacht slepen. Hester Huisman uit Wognum was de gelukkige. Overdonderd was ze na het telefoontje met een medewerker van BOVAG die haar het goede nieuws vertelde. Ze kon maar amper geloven dat zij voor 10.000 euro een auto mag gaan uitzoeken bij een BOVAG-autobedrijf. Zielsblij nam ze de cheque in ontvangst.


Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de BOVAG WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars ten bate van de verkeersveiligheid. Bovendien verbetert een schone auto je zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden. De BOVAG WinterWasWeken werden dit jaar voor de zesde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij autowasbedrijven in Naaldwijk, Apeldoorn, Nieuwegein, Amsterdam en Haarlem.


Erik Stern (branchemanager BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven) overhandigt met Frank Stortenbeker (eigenaar Right Autowas) de hoofdprijs van de WinterWasWeken, een cheque voor een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro, aan de familie Huisman.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.