Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. Meer auto’s toegelaten op viaBOVAG.nl

Meer auto’s toegelaten op viaBOVAG.nl

De mogelijkheid om auto’s te adverteren op viaBOVAG.nl wordt uitgebreid. Net als in de showrooms van BOVAG-leden is het vanaf begin april mogelijk om ook auto’s zonder garantie op viaBOVAG te plaatsen. De BOVAG Omruil Garantie blijft verplicht. En uiteraard kunnen alleen BOVAG-bedrijven hun voorraad op viaBOVAG.nl zetten.

BOVAG-bedrijven hoeven voor hun auto’s zonder garantie vanaf april niet langer uit te wijken naar andere occasionsites, maar kunnen met die auto’s voortaan ook gewoon op hun eigen, vertrouwde viaBOVAG.nl terecht. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van BOVAG-leden in vervulling.

Het toelaten van deze auto’s zorgt er enerzijds voor dat BOVAG-leden een veel groter deel van hun voorraad op viaBOVAG.nl kunnen adverteren en anderzijds dat zorgt dat voor een nieuwe bezoekerscategorie, meer traffic en meer leads op viaBOVAG. En daarmee is viaBOVAG.nl voor zowel kopers als adverteerder nóg aantrekkelijker.

En onderscheidend blijft de site ook, want het is de enige occasionsite waar uitsluitend BOVAG-bedrijven op mogen adverteren. En waar consumenten dus altijd kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van BOVAG. Die onder meer wordt ingevuld door BOVAG Hulp bij Klachten, en de BOVAG Omruilgarantie. Ook de bekende optionele BOVAG Zekerheden zoals 100% Onderhouden en de BOVAG Afleverbeurt blijven een belangrijke rol spelen op de website.

Auto’s mét garantie worden door viaBOVAG.nl hoger getoond in de standaard sortering van de zoekresultaten ('Beste resultaten') dan voertuigen zonder garantie. Het blijft daarom de moeite waard om auto’s waar mogelijk mét garantie aan te bieden op viaBOVAG.nl.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.