Gepubliceerd op 26-11-2019

Nieuwe BOVAG-sectie voor schadeherstel caravans en campers

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven op maandag 25 november kondigden branchemanagers Frank Ruygrok en Maarten Mastop aan dat de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven per 1 januari 2020 een aparte sectie voor caravan- en camperschadeherstellers krijgt.

Intussen zijn al zo’n 400 auto(ruit)schadeherstellers lid van de afdeling BOVAG Schadeherstelbedrijven, die op 1 januari 2016 officieel werd opgericht. Branchemanager Ruygrok noemt de toevoeging van schadeherstellers in de caravan- en camperbranche een volstrekt logische stap: “Deze uitbreiding binnen de BOVAG-familie is een logisch vervolg op alle ontwikkelingen binnen onze relatief nieuwe afdeling. Vorig jaar zijn we begonnen met het aansluiten van ruitschadeherstellers en intussen kunnen we met ons ledenaantal van 400 spreken van een volwassen omvang.” De belangenbehartiging voor de betreffende caravan- en camperbedrijven kan nu ook voor het schadeherstel door hun eigen BOVAG worden gevoerd. Daarnaast kunnen de BOVAG-leden gebruik gaan maken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs.

Mijlpaal

BOVAG Schadeherstelbedrijven streeft naar een eerlijk speelveld voor zowel ketens als individuele bedrijven. Maarten Mastop, branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven: “Wij willen dat specifiek √≥nze BOVAG-leden die actief zijn met schadeherstel ook mee profiteren van de belangenbehartiging door BOVAG voor schadeherstellers. Tientallen caravan- en camperbedrijven die lid zijn van BOVAG willen ook de vertegenwoordiging voor die deelactiviteit graag onder hetzelfde dak en onder dezelfde noemer brengen. We kunnen nu in die behoefte voorzien en wat ons betreft is dat een regelrechte mijlpaal.”

Nieuwe-BOVAG-sectie-voor-schadeherstel-caravans-en-campers-lores.jpg
Foto: Maarten Mastop (branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven) en Frank Ruygrok (branchemanager BOVAG Schadeherstelbedrijven).

Klik hier om de foto in hoge resolutie te downloaden.

Deze pagina delen