Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. Nu ook caravans, campers en vouwwagens op viaBOVAG.nl

Nu ook caravans, campers en vouwwagens op viaBOVAG.nl

Het mobiliteitsplatform viaBOVAG.nl is uitgebreid met het aanbod van caravans, campers en vouwwagens van BOVAG-bedrijven. Alle geadverteerde kampeermiddelen worden tegen een all-in prijs geleverd met BOVAG Garantie en hebben aantoonbaar onlangs een onderhoudsbeurt gehad. De website viaBOVAG.nl heeft bovendien een geheel nieuwe vormgeving gekregen.

ViaBOVAG.nl is in 2018 gestart op initiatief van BOVAG en Bovemij en omvat intussen een ruim aanbod van meer dan 100.000 personenauto’s en lichte bedrijfswagens, 3.000 motorfietsen en 11.000 fietsen van duizenden BOVAG-leden. Op alle voertuigen en rijwielen is een all-in prijs van toepassing inclusief BOVAG Garantie.

BOVAG-zekerheden

Op de website zijn intussen al bijna 3.000 caravans, kampeerauto’s en vouwwagens te vinden van 125 BOVAG-bedrijven in het hele land. Daarmee is meer dan 80 procent van alle aangesloten caravan- en camperbedrijven met verkoopactiviteiten reeds aangesloten. Op alle aangeboden caravans en vouwwagens is minimaal 12 maanden BOVAG Garantie van toepassing en op de campers geldt een garantietermijn van minimaal 6 maanden of maximaal 20.000 kilometers. Het complete aanbod is bovendien inclusief een recente, omvangrijke BOVAG Onderhoudsbeurt inclusief keuringsrapport en jaarsticker voor onderstel en opbouw, terwijl bij de kampeerauto’s sowieso altijd recentelijk onderhoud is gepleegd op het autotechnische deel. In de geadverteerde prijzen op viaBOVAG.nl zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met het aangeboden kampeermiddel veilig weg te kunnen rijden én om gegarandeerd te zijn van alle BOVAG-zekerheden.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.