Gepubliceerd op 8-6-2016

Tien halve finalisten in tiende verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2016-2017

Na telling van de vele duizenden consumentenstemmen zijn tien BOVAG-autobedrijven doorgedrongen tot de halve finale van Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. De verkiezing vindt voor de tiende keer plaats en de provincie Gelderland is ditmaal hofleverancier met vijf halve finalisten; Noord-Brabant herbergt er twee.

De tien halve finalisten:
  • Auto Nol, Nijkerk (Gelderland)
  • Autoservice Evers, Wehl (Gelderland)
  • Autobedrijf Overbeek, Hummelo (Gelderland)
  • Autobedrijf Van Gool, Nijmegen (Gelderland)
  • Autobedrijf Iwan Hegeman, Bemmel (Gelderland)
  • Autobedrijf Mark van Schijndel, Geffen (Noord-Brabant)
  • Autobedrijf SARO, Beek en Donk (Noord-Brabant)
  • Autoservice Kuipers, Zoetermeer (Zuid-Holland)
  • Autoservice De Kemp, IJsselstein (Utrecht)
  • Autobedrijf Van Nieuwenhoven, Nederweert-Eind (Limburg)


Groot en klein

Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de tiende keer plaatsvindt. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel grote als kleine bedrijven kans maken op de titel.


Finale

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van een mystery shopper en van W&D Consultants. Dit onafhankelijke bureau brengt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart, waarna een vakjury onder voorzitterschap van Ferry Smith (ANWB) drie finalisten selecteert. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 4 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Garage Heinneman uit het Groningse Schildwolde de titel.
 

Foto

Halve-finalisten-verkiezing-Autobedrijf-van-het-jaar-2016.jpg

Op de trap van l.n.r. en v.b.n.b.
Karin Overbeek (Autobedrijf Overbeek), Jordy en Melvin Kuipers (Autobedrijf Kuipers)
Hans Overbeek (Autobedrijf Overbeek), Thijs de Blaay (Autobedrijf van Gool), Angelique Koops (Auto Nol), Tom de Kemp (Autoservice de Kemp)
Arnold Koops (Auto Nol), Tineke de Kemp (Autoservice de Kemp)
Karin en Mark van Schijndel (Autobedrijf Mark van Schijndel)
Naast de trap van l.n.r. en v.b.n.b.
Liesbeth Konincks (Autobedrijf SARO), Monique Hegeman (Iwan Hegeman Autobedrijf), Caroline van Nieuwenhuizen (Autobedrijf van Nieuwenhuizen)
Toine van Schijndel (Autobedrijf SARO), Iwan Hegeman (Iwan Hegeman Autobedrijf, Jan Evers (Autoservice Evers), Bart van Nieuwenhoven (Autobedrijf van Nieuwenhoven), Angelique Evers (Autoservice Evers)

De foto is hier te downloaden.
 

Deze pagina delen