Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Persberichten
  4. >
  5. ViaBOVAG.nl uitgebreid met motorfietsen

ViaBOVAG.nl uitgebreid met motorfietsen

Het occasionplatform van BOVAG-bedrijven is uitgebreid met motorfietsen. Naast de ruim 82.000 auto’s bevat de website een week na de soft-launch ook al meer dan 1.600 tweewielers van 23 BOVAG-motorbedrijven. Op het gehele aanbod gelden heldere all-in prijzen, minimaal zes maanden BOVAG Garantie en twee weken omruilgarantie.

ViaBOVAG.nl is inmiddels bijna twee jaar actief en wordt ruim 1 miljoen keer per maand bezocht door consumenten die op zoek zijn naar optimale transparantie en zekerheid bij de aankoop van hun volgende auto of motorfiets. Net als bij de auto’s geldt voor de motoren dat er minimaal zes maanden BOVAG Garantie wordt verleend op de tweewielers die op viaBOVAG.nl/motor worden aangeboden. Daarnaast is er een omruilgarantie van twee weken van toepassing - met een maximum van 500 kilometer - en ondergaat de motorfiets een 40-puntencheck. Met de standaard afleverbeurt wordt gegarandeerd dat de motorfiets minimaal een halfjaar of 3.000 kilometer onderhoudsvrij is, de motor een volle tank brandstof heeft en de vloeistoffen zijn gecontroleerd en bijgevuld of vervangen.

Eerlijk speelveld

Adverteren op viaBOVAG.nl/motor is exclusief voorbehouden aan BOVAG-leden. Bij de auto’s is gebleken dat bezoekers van de website serieus geïnteresseerd zijn en een hoge koopintentie hebben, waardoor viaBOVAG.nl voor adverteerders dus een zeer efficiënt en effectief verkoopkanaal is. Door alleen all-in prijzen weer te geven, creëert viaBOVAG.nl een eerlijk speelveld en zijn er voor de koper geen addertjes onder het gras.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.