Alles voor een betere kilometer.

De 2 beterheden van BOVAG Rijscholen

In zeker twee dingen is een bij BOVAG aangesloten rijschool beter dan een rijschool die dat niet is. Dit zijn de drie beterheden van BOVAG. Maak hieronder kennis met de voordelen van BOVAG-rijscholen.

 • ​​1. Beter in betrouwbaarheid
 • 2. Beter in oplossen
Alle rijscholen die bij BOVAG zijn aangesloten, worden gecheckt op de strenge lidmaatschapseisen, waaronder ook kredietwaardigheid. Daarnaast moeten alle instructeurs in dienst van een BOVAG-rijschool beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. BOVAG controleert de rijscholen regelmatig. Ook moeten de BOVAG-leden via een online reviewsysteem inzicht geven in de beoordelingen door hun klanten, zodat jij van tevoren weet wat je kunt verwachten. 

Mochten er toch problemen optreden waar je samen met je rijschool niet uitkomt, dan kun je kosteloos bij BOVAG terecht voor bemiddeling. We proberen dan een oplossing te vinden die voor beide partijen acceptabel is. Als dat niet lukt, dan kun je altijd nog naar de onafhankelijke geschillencommissie die een bindende uitspraak doet en waarbij BOVAG garant staat voor nakoming.


Meer over BOVAG Rijscholen

 • 1.

  Bereid je goed voor als je met rijles wil beginnen. Er valt namelijk nog heel wat te kiezen: begin je op je 16,5e al met rijles of wacht je nog even, en wat zijn eigenlijk de voordelen van een BOVAG-rijschool? Een goede voorbereiding begint hier.

 • 2.

  BOVAG helpt je graag op weg om te gaan en staan waar je wil en op jouw moment. Of het nu gaat om het halen van je rijbewijs of om de aankoop van je eerste auto.

 • 3.

  Ben je geïnteresseerd in het halen van je vrachtwagenrijbewijs? Ook daarvoor kun je uitstekend bij een BOVAG-rijschool terecht.

 • 4.

  Je motorrijbewijs halen? Dat kan natuurlijk ook heel goed bij een BOVAG-rijschool. Alle informatie vind je hier overzichtelijk bij elkaar.

Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart