Caravan of vouwwagen met BOVAG Garantie

Een eigen caravan of vouwwagen is een grote aanschaf. De tijd die u erin doorbrengt is misschien nog wel kostbaarder: uw vakantie. Daarom wilt u straks op de camping geen zorgen, bijvoorbeeld omdat de waterpomp van de caravan het niet doet of omdat het tentdoek van uw vouwwagen beschadigd blijkt te zijn. Kies daarom voor BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, want die verkopen alleen betrouwbare nieuwe of gebruikte caravans en vouwwagens. Gegarandeerd, want u krijgt een jaar BOVAG Garantie.

Kies voor zekerheid

U krijgt een jaar garantie bij elke caravan van meer dan € 3.500,- en op elke vouwwagen van meer dan € 2.000,-. Als er binnen het jaar iets kapot gaat of niet naar behoren werkt, kunt u bij uw eigen caravanbedrijf terecht voor de reparatie of het vervangen van onderdelen. En als u en het bedrijf het onverhoopt niet eens worden over of iets onder de garantie valt, dan kunt u gebruik maken van gratis, onpartijdige hulp bij klachten.

Klik hier voor de BOVAG garantievoorwaarden

Wanneer u een gebruikte caravan, vouwwagen of camper aanschaft bij een BOVAG-bedrijf, krijgt u hierop standaard zes of twaalf maanden BOVAG garantie. De BOVAG Garantie geldt voor:

  • Gebruikte caravans met een aanschafwaarde van meer dan €3.500 (twaalf maanden)
  • Gebruikte campers met een aanschafprijs boven €12.500 (zes maanden of maximaal 20.000 kilometers; van toepassing is hetgeen het eerst wordt bereikt)
  • Gebruikte vouwwagens met een aanschafprijs van meer dan €2.000 (twaalf maanden)

Op iedere reparatie die een vakman van een BOVAG-bedrijf uitvoert zit garantie. Deze geldt ook voor de materialen en onderdelen die hij heeft gebruikt. De garantietermijn is afhankelijk van het voertuig:
 

auto 6 maanden
fietsen 3 maanden
scooters en bromfietsen 3 maanden
campers 3 maanden
aanhangwagens 3 maanden
motorfietsen 6 maanden
caravans 6 maanden
vouwwagens 6 maanden

 

Auto's: Vraag bij de aankoop van uw gebruikte auto om BOVAG Garantie. Als u een auto mét garantie koopt, legt het autobedrijf dit vast in de koopovereenkomst.
Een bedrijf kan er ook voor kiezen de auto aan te bieden zonder BOVAG Garantie. Je ziet dit veel op internet, dan staat er bijvoorbeeld ‘meeneemprijs’. Wij adviseren altijd om BOVAG Garantie te vragen.

Motorfietsen: BOVAG Garantie is standaard van toepassing als u een gebruikte motorfiets koopt met een aankoopbedrag van minstens € 3.000,- en het aankoopbedrag 35% of meer van de oorspronkelijke cataloguswaarde bedraagt.

Fietsen: BOVAG Garantie is standaard van toepassing op een gebruikte fiets met een aankoopbedrag van minstens € 250,-.

Scooters en bromfietsen: BOVAG Garantie is standaard van toepassing bij een gebruikte scooter of bromfiets waarvan het aankoopbedrag minstens de helft van de oorspronkelijke cataloguswaarde bedraagt.

Caravans: BOVAG Garantie is standaard van toepassing bij een gebruikte caravan met een aankoopbedrag van minstens € 3.500,-.

Vouwwagens: BOVAG Garantie is standaard van toepassing bij een gebruikte vouwwagen met een aankoopbedrag van minstens € 2.000,-.

Kampeerauto’s: BOVAG Garantie is standaard van toepassing als een particulier een gebruikte kampeerauto koopt met een aankoopbedrag van minstens € 12.500,-.

Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op