Kies voor vrijheid en zekerheid, ga kamperen

Wil je gaan en staan waar je wilt tijdens je vakantie? Genieten van het buitenleven, van lekker eten en het gevoel om vrijheid te hebben? Eindelijk tijd voor elkaar, zonder haast, stress of sociale verplichtingen… Als je gaat kamperen met een caravan, vouwwagen of camper laat je alle zorgen achter je. Je leeft buiten met het comfort van thuis, waarbij je zelf de omgeving en voorzieningen uitzoekt die bij jou passen. Met kamperen valt zoveel moois te ontdekken, iedere provincie of ieder land heeft z’n eigen unieke kenmerken. En het weer? Het leuke van kamperen is dat je zowel tijdens goed weer, maar ook met minder weer jezelf prima kunt vermaken. Of het nu tijdens het paasweekend, in de meivakantie, zomer- en herfstvakantie is of met een korte break: bij kamperen heb je altijd het buitengevoel. Het leuke van kamperen is dat je een nieuwe omgeving ontdekt, terwijl je beschikt over je eigen spullen. Op campings kun je gebruikmaken van moderne voorzieningen en voldoen faciliteiten aan de hoogste normen. Met kamperen combineer je vrijheid met het gevoel om toch een beetje thuis te zijn. En wil je veel of weinig uitgeven voor je kampeervakantie? Dat bepaal je zelf. Bij kamperen heb je namelijk enorm veel keuzes.

Ontdek het comfort en gemak van kamperen

Bij kamperen bepaal je zelf in welke mate je gebruik gaat maken van comfort, luxe en gemak. Van een basic tot een luxe kampeervakantie en alles wat daartussen in zit, jij stelt jouw ideale kampeervakantie zelf samen. Ben je zelfvoorzienend met eigen sanitair en een zonnepaneel en wil je een plek middenin de natuur of op een boerencamping? Of sta je liever op een camping met veel faciliteiten, zoals animatie, wifi, zwembad of een restaurant en (privé)sanitair?  

Het leuke van kamperen is dat iedereen het op zijn eigen manier beleeft. Ga je kamperen met het gezin, dan kun je kiezen voor een speciaal daarvoor ingerichte gezinscampings. Of kies je toch liever voor een kamperen bij een boswachter? Ga je als stel kamperen, met of zonder kinderen, met een baby, met de hond of als single? Kamperen is ideaal voor iedere samenstelling, voor groot en klein, jong en oud. Met je camper de natuur in trekken, met een caravan bij de zee of aan het water, met je vouwwagen op een heuvel: door te gaan kamperen heb je volop keuze om jouw ideale vakantie samen te stellen.  

Met de hygiëne en veiligheid zit het wel goed

Tegenwoordig beschikken veel campings over moderne voorzieningen als wifi, hebben ze vaak een eigen winkeltje en recreatiefaciliteiten voor jong en oud. En op campings vind je steeds vaker eigen sanitair op je eigen campingplek, zoals je eigen douche en toilet. Deze voldoen aan de hygiëne richtlijnen. Ook toiletgebouwen zijn tegenwoordig voorzien van modern sanitair, waarbij je over voldoende privacy kunt beschikken. Deze worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Maar natuurlijk kun je ook gebruikmaken van je eigen douche en toilet in jouw caravan of camper. Da’s wel zo makkelijk en vertrouwd. 

Begin je vakantie goed bij een BOVAG-kampeerbedrijf 

Wil je deze zomer met een droomcamper, vouwwagen of caravan op pad? Wil je een nieuwe of een gebruikte kopen of wil je liever eerst huren? Ga dan eerst langs een BOVAG-kampeerbedrijf, dat is dé plek om je vakantie goed te beginnen. Daar vind je het beste aanbod en een ruime keuze. Je krijgt er advies-op-maat op basis van jouw gezinssamenstelling, budget en type kampeervakantie. En geen zorgen, een BOVAG-kampeerbedrijf kun je uiteraard veilig en corona-proof bezoeken.  

Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op