BOVAG-kampeervakman in nieuw RTL4-programma

Vanaf zaterdag 20 november is onze BOVAG-kampeervakman Tom wekelijks om 17.00 uur te zien in het tweede seizoen van het kampeerprogramma Camp to Go op RTL4. In een vaste nieuwe rubriek adviseert Tom presentator Sander Janson over allerhande kamperenkwesties. Daarbij krijgt de kijker belangrijke tips voor een zorgeloze kampeervakantie en een veilige reis. Benieuwd? Op deze pagina geven we je meer tips en informatie.

Aflevering 2: Welk onderhoud heeft mijn caravan nodig?

Om te beginnen: een caravan is een technisch product. Gevoelig voor vocht. En slijtage treedt juist op als hij lange periodes stil staat. Wil je zeker zijn van een zorgeloze vakantie, zonder gedoe en kans op pech? Lees meer >>
 

Meer over Camp to Go

Camp to Go, een initiatief van KCI, is een kampeerprogramma waarin verschillende families en stelletjes een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen, dit keer in Nederland én Denemarken. Na een goed bekeken eerste seizoen start op 20 november 2021 een nieuwe reeks. Camp to Go is vanaf 20 november elke zaterdag om 17.00 uur te zien op RTL 4 of terug te bekijken via RTL XL.