Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Werken bij
  4. >
  5. Past BOVAG bij jou?

Past BOVAG bij jou?

bovag huis

BOVAG is een agile organisatie. Dat betekent dat wij focus en wendbaarheid belangrijk vinden en dit vertalen naar onze manier van werken. Dit doen wij niet alleen in het belang van onze leden, maar ook in het belang van onze collega’s.

Iedereen werkt nauw samen en is op de hoogte van elkaars werk. Dit zorgt voor een fijne en werkzame organisatiecultuur. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden worden bij BOVAG zo veel mogelijk gedelegeerd naar de teams. Grote projecten worden opgedeeld in kleinere, behapbaardere projecten. Hierdoor blijft de vaart erin en houden we focus. Voortdurend willen en kunnen verbeteren door flexibel te zijn is een belangrijk aspect van werken in een agile-werkvorm.

Als collega moet je kunnen inspelen op de snel veranderende omgeving. Dit stelt hoge eisen aan de flexibiliteit en het leervermogen van medewerkers. Hieronder staan de eigenschappen van een typische BOVAG-medewerker beschreven.

PAS JIJ BIJ BOVAG?

Jij past bij BOVAG als je een echte teamplayer, flexibel en ondernemend bent en jezelf continu wilt verbeteren. Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Solliciteer dan nu!

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.