Stageplaatsen en afstudeeropdrachten

Gepubliceerd op 02-05-2018

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie die 9.000 ondernemers vertegenwoordigt die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Dat netwerk van die 9.000 ondernemers voorziet in de behoefte van de moderne consument om te genieten van zorgeloze mobiliteit op maat met gemak. Het sterke BOVAG-consumentenmerk speelt daarbij een onmisbare rol. Om de volle kracht van het complete netwerk te benutten brengt BOVAG zijn leden zo veel mogelijk met elkaar in contact en verleidt ze tot slimme samenwerkingsverbanden. BOVAG gelooft sterk in innovatie om ondernemerschap en mobiliteit naar ‘the next level’ te brengen. Daartoe heeft BOVAG het eigen Innovatielab, een platform waar leden samen met relaties nieuwe businessmodellen kunnen uitproberen en deze makkelijker van de grond kunnen krijgen. Voorts heeft BOVAG een belangrijke taak als werkgeversorganisatie en belangenbehartiger. Uitgangspunt daarbij is het creëren van een gelijk speelveld en voldoende vrijheid om te ondernemen. BOVAG sluit daartoe met sociale partners twee cao's af en speelt in politiek Den Haag en Brussel een invloedrijke rol als lobbyist.

Onze organisatie wil graag in contact komen met studenten op HBO/WO-niveau die het leuk vinden een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van BOVAG, maar ook in een kennisorganisatie hun compententies willen vergroten.

Ons team van professionals (80 fte) bestaat uit hoogopgeleide mensen in alle takken van sport. Denk hierbij aan juristen, onderzoekers, journalisten, communicatieadviseurs, marketingdeskundigen en financials.

Wij hebben een team van verschillende stagiaires voor ogen die met elkaar onze organisatie input geven in de nieuwste technieken en inzichten en helpen en stap in de toekomst te maken.

Begeleiding zal plaatsvinden vanuit één centrale afdeling, waarbij in verschillende projecten gewerkt kan worden. Ook zal het mogelijk zijn af te studeren bij BOVAG, afhankelijk van de afstudeerwens en de toegevoegde waarde voor onze organisatie.

Jij

De ideale kandidaten hebben een open mind, denken out of the box en kunnen samenwerken op alle niveaus. Plezier in het werk staat bij BOVAG hoog in het vaandel en ook een grote mate van vrijheid.

Samengevat zoeken we stagiares met:
• HBO/WO-niveau
• Affiniteit met ondernemerschap
• Affiniteit met mobiliteitssector
• Brede economische en maatschappelijke belangstelling

Arbeidsvoorwaarden

Stagiaires ontvangen een stagevergoeding en krijgen zo nodig de beschikking over een laptop waarmee ook thuis gewerkt kan worden. Ons kantoor heeft flexibele werkplekken en is van alle gemakken voorzien.

Solliciteren

Is een stage bij BOVAG op je lijf geschreven? Stuur ons je CV en een motivatie met daarin je wensen omtrent de stage. Contactgegevens: BOVAG afd. HR, t.a.v. Yvonne van Markus. Of vul onderstaand sollicitatieformulier in.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Direct solliciteren

door op 'verder' te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid

Deze pagina delen