Bovag logo
 1. HOME
 2. >
 3. Info
 4. >
 5. Fiets
 6. >
 7. Een fiets leasen

Een fiets leasen

Terug

Wist je dat 40% van het woon-werkverkeer korter is dan 15 kilometer? Een afstand die prima te doen is per fiets. Zeker als je kiest voor een sportieve hybride fiets of zelfs een elektrische fiets. Je staat niet meer in de file, hoeft niet meer te wachten op de bus of trein en je hebt geen parkeerproblemen meer. Bovendien is het gezond en duurzaam.

Overweeg je om in plaats van de auto de fiets te pakken naar het werk, informeer dan eens bij je werkgever naar de mogelijkheden om een fiets te leasen. Met BOVAG Fietslease is dat zo geregeld. Je werkgever faciliteert de fiets en je kunt zonder zorgen over onderhoud of verzekering de weg op.

VOORDELEN BOVAG LEASEFIETS

 • Geen hoge aanschafkosten.
 • Je kunt kiezen uit bijna alle typen fietsen (uitgezonderd racefietsen en ATB's) dus ook een high speed e-bike of speed pedelec.
 • Je staat niet meer in de file of op een vol perron en je hebt geen parkeerproblemen.
 • BOVAG Leasefiets is inclusief reparatie en onderhoud, pechhulp en verzekering.
 • Je fietst zonder zweetdruppels naar je werk.

GEWONE FIETS OF ELEKTRISCHE FIETS LEASEN?

Met BOVAG Leasefiets kun je uit iedere willekeurige fiets kiezen. Dat kan dus ook een elektrische fiets zijn of zelfs een high speed e-bike. Woon je verder dan zo’n 15 km van je werkplek vandaan, dan zorgt de e-bike ervoor dat je fris, fit en zonder zweetdruppels aankomt. Probeer het eens uit en huur een dagje een e-bike om mee naar je werk te fietsen. Veel BOVAG-fietsbedrijven verhuren ook fietsen. De BOVAG-expert vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Zoek een BOVAG-fietsbedrijf in de buurt.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.