Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Winterwasweken: was jouw auto en win een auto!
winterwasweken

Winterwasweken: was jouw auto en win een auto!

De hele maand januari staat in het teken van de BOVAG WinterWasWeken en dat betekent heel veel voordeel. Elke keer dat je jouw auto laat wassen of poetsen bij één van de deelnemende BOVAG-autowasbedrijven ontvang je een kanskaart, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een waardecheque ter waarde van €10.000,- die ingeleverd mag worden bij een BOVAG-bedrijf voor bijvoorbeeld een auto naar keuze.

Je mag tijdens de BOVAG WinterWasWeken zo vaak meedoen als je wilt. Elke was- of poetsbeurt levert een kanskaart op met een code. Deze code kun je online invullen op www.winterwasweken.nl. Je hebt sowieso altijd prijs, want na deelname ontvang je een BOVAG funcard waarmee je korting krijgt op gadgets en leuke dagjes uit. Daarnaast maak je kans op vele andere mooie prijzen, zoals een weekje weg, een smart TV, karten, slipcurssen en nog veel meer!

Geen overbodige luxe

Natuurlijk is dit prijzenpakket alleen al genoeg reden om naar één van de deelnemende BOVAG-autowas- of poetsbedrijven te gaan, maar tijdens de BOVAG WinterWasWeken wijzen de autowasexperts je ook graag op het grote belang van wassen in de winter. De grote hoeveelheden strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van jouw auto en het functioneren van belangrijke systemen. Vuil kan ophopen in wielkasten en de lak aantasten. Bovendien zijn veel moderne auto’s uitgerust met allerlei veiligheidssystemen die gebruik maken van camera’s en sensors. Denk aan systemen die ervoor zorgen dat je automatisch voldoende afstand houdt, die waarschuwen voor botsingen, de auto op de snelweg in de rijstrook houden of simpelweg assisteren bij het parkeren. Deze technische hulpmiddelen werken echter niet als het zicht van camera’s, sensoren of radars wordt geblokkeerd door opgehoopt vuil. Het is dan ook van groot belang en zeker geen overbodige luxe om ook in de winterperiode jouw auto schoon te houden.

Kijk voor alle deelnemende BOVAG-leden, het complete prijzenpakket en voor het verzilveren van jouw kanskaart op www.winterwasweken.nl.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.