Gepubliceerd op 8-1-2020

WINTERWASWEKEN: WAS JOUW AUTO EN WIN EEN AUTO!

De hele maand januari staat in het teken van de BOVAG WinterWasWeken en dat betekent heel veel voordeel. Elke keer dat je je auto laat wassen of poetsen bij een van de deelnemende BOVAG-autowasbedrijven ontvangt je een kanskaart, waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een auto naar keuze van viaBOVAG.nl ter waarde van 10.000 euro.

Je mag tijdens de BOVAG WinterWasWeken zo vaak meedoen als je wil. Elke was- of poetsbeurt levert een kanskaart op en de code kunt u online checken op www.winterwasweken.nl. Je hebt sowieso altijd prijs en kunt kiezen uit een gratis mini-abonnement op een krant naar keuze, tweede kaartje gratis bij uitstapjes en een Tjingo reisvoucher t.w.v. 50 euro. De hoofdprijs is een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro, aangeboden door de occasionwebsite van BOVAG-bedrijven: viaBOVAG.nl. Daarnaast maak je kans op vele andere mooie prijzen, zoals 4 x een stedentrip, 4 x een verblijf bij Center Parcs, navigatiesystemen, een dakkoffer, slipcursussen et cetera!

GEEN OVERBODIGE LUXE
Natuurlijk is dit prijzenpakket alleen al genoeg reden om naar één van de deelnemende BOVAG-autowas- of poetsbedrijven te gaan, maar tijdens de BOVAG WinterWasWeken wijzen de autowasexperts je ook graag op het grote belang van wassen in de winter. De grote hoeveelheden strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van je auto en het functioneren van belangrijke systemen. Vuil kan zich sowieso ophopen in wielkasten en de lak aantasten. Bovendien zijn veel moderne auto’s uitgerust met allerlei veiligheidssystemen die gebruik maken van camera’s en sensors. Denk aan systemen die ervoor zorgen dat je automatisch voldoende afstand houdt, die waarschuwen voor botsingen, de auto op de snelweg in de rijstrook houden of simpelweg assisteren bij het parkeren. Deze technische hulpmiddelen werken echter niet als het zicht van camera’s, sensoren of radars wordt geblokkeerd door opgehoopt vuil. Het is dan ook van groot belang en zeker geen overbodige luxe als je ook in de winterperiode je auto schoon houdt.

Kijk voor alle deelnemende BOVAG-leden, het complete prijzenpakket en voor het verzilveren van uw kanskaart op www.winterwasweken.nl.

 

Deze pagina delen