Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. Zakelijk een auto huren. Kies voor zekerheid en bespaar tijd

Zakelijk een auto huren. Kies voor zekerheid en bespaar tijd

Voor een tijdelijke medewerker die een auto nodig heeft. Tijdens het wachten op een leaseauto met een lange levertijd. Of een tijdelijke auto met meer capaciteit in een drukke periode? Welke reden je ook hebt om een auto te huren: flexibiliteit staat voorop. Zo huur je een auto voor een dag(deel), week of maand. De huurtermijn verlengen of verkorten doe je snel en eenvoudig. En heb je een huurauto, maar wil je een ander type auto? Dan is dat geen probleem, maak daarvoor gebruik van de omruilmogelijkheid. Daarmee kies je voor een auto die ruimer, zuiniger, compacter is. Of een trekhaak, open dak of winterbanden heeft. Met een huurauto heb je op ieder moment een auto die voldoet aan jouw mobiliteitswens.

Vrouw in auto

Minder administratieve lasten bij autohuur 

Wanneer je een auto huurt, dan heb je één aanspreekpunt die jouw situatie en wensen kent. Je betaalt een vaste prijs voor gebruik waarbij de verzekering, motorijtuigenbelasting, onderhoud en de verzekering zijn inbegrepen. Het verhuurbedrijf geeft je zekerheid met eventuele pechhulp, mocht de auto pech hebben of wanneer je bij een ongeval betrokken bent. Iedere periode ontvang je een overzichtelijke factuur, waarop alle bedragen staan vermeld.

Kies voor de zekerheid van een BOVAG-verhuurbedrijf 

Ben je van plan om een auto te gaan huren? Kies dan voor een BOVAG-verhuurbedrijf. In bijna elke gemeente is er een verhuurbedrijf of verhuurpunt dat lid is van BOVAG. Soms is dat verhuurbedrijf een onderdeel van een bekende keten, soms is het een zelfstandige onderneming of is het een onderdeel van een BOVAG-autobedrijf.

Bij alle BOVAG-verhuurbedrijven kun je kiezen uit een groot aanbod van voertuigen. Alle auto’s zijn nieuw of jong. Uiteraard zijn ze goed onderhouden, dus daarmee kun je gegarandeerd veilig op weg. BOVAG is een keurmerk en betekent dat zowel de huurauto’s als het verhuurbedrijf voldoen aan kwaliteitseisen. Een onafhankelijk instituut controleert regelmatig de naleving van deze eisen. Daardoor rij jij gegarandeerd in een veilige, betrouwbare auto die bovendien van binnen en van buiten voldoet aan alle hygiënemaatregelen.
Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan bij het BOVAG-verhuurbedrijf voorop. Je krijgt daarbij altijd een heldere huurovereenkomst. Zo heb je geen verrassingen achteraf. En mocht er onverhoopt toch een verschil van mening zijn? Dan helpen we je graag.

Kijk hier voor een adres bij jou in de buurt

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.