Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Vergaderen

VERGADEREN BIJ BOVAG

Welkom in het BOVAGhuis! Het verenigingsgebouw van BOVAG biedt met de diverse zalen en een flexibele inrichting een verscheidenheid aan mogelijkheden voor uw bijeenkomst. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een kleine besloten vergadering of een congres met subruimten tot 250 personen. Ons prachtige open Atrium met veel natuurlijk daglicht zetten wij graag breed in; als presentatieruimte, voor (in)formele borrels, diners, concerten en andere feestelijke activiteiten. Daarnaast beschikt het BOVAGhuis ook over een sfeervol eigen ‘café’.

Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland met eigen parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het Openbaar Vervoer. Kijk voor meer informatie in de brochure of neem contact op met locatiemanager Eveliene van Dam .

In het onderstaande filmpje leidt oud-locatiemanager Nikki Klarenbeek u rond.

Bekijk hier de video
bovag keuken

De BOVAGkeuken

Komt u vergaderen of organiseert u een congres bij BOVAG, dan stelt de keuken graag met u een cateringarrangement samen. Want goed eten en drinken levert een essentiële bijdrage aan een geslaagd evenement. Het motto van de BOVAGkeuken is dan ook; ‘Gasten moeten zich thuis voelen bij BOVAG’.

SERVICE MET EEN GLIMLACH

Bij BOVAGkeuken staat persoonlijk benadering, gastvrijheid, meedenkend vermogen, snel schakelen, galant zijn en passie hoog in het vaandel.

VERS EN SEIZOENSGEBONDEN

De gezonde en verse gerechten worden elke dag met liefde door ons bereid in de BOVAGkeuken. Het menu wisselt dagelijks en u kunt altijd kiezen uit salades en seizoenslekkernijen.

HERKENBAAR EN VERTROUWD

De BOVAGkeuken heeft een duidelijke eigen stijl en serveert herkenbare gerechten met perfecte smaakcombinaties zonder poespas. Onze vertrouwde gezichten in huis zorgen dagelijks voor een gastvrij onthaal.

HUISGEMAAKT

Verse soepen, broodjes en salades bereidt de keuken zelf en daarbij is er veel diversiteit in de recepten. Daar zijn we trots op!

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.