Vergaderen bij BOVAG

Vergaderen in het BOVAGhuis in Bunnik (Utrecht) is vergaderen op een centrale locatie in Nederland. Het verenigingsgebouw ligt aan de A12 tussen Arnhem en Den Haag en is ook vanuit Rotterdam goed bereikbaar. Bunnik is ook met het OV goed bereikbaar. Het BOVAGhuis heeft eigen parkeergelegenheid en is als locatie zeer flexibel: u kunt terecht voor  een kleine besloten vergadering of juist een groot congres waarbij het ruime atrium als feest- of presentatieruimte kan dienen. Alles daartussen is mogelijk. Kijk voor meer informatie in de brochure of bekijk het onderstaande filmpje waarin locatiemanager Nikki Klarenbeek u rondleidt.
 
 

De BOVAGkeuken

Komt u vergaderen of organiseert u een congres bij BOVAG, dan stelt de keuken graag met u een cateringarrangement samen. Want goed eten en drinken levert een essentiële bijdrage aan een geslaagd evenement. Het motto van de BOVAGkeuken is dan ook; ‘Gasten moeten zich thuis voelen bij BOVAG’.
Alle cateringmogelijkheden vindt u terug in de menukaart.
Download de menukaart van de BOVAGkeuken

Service met een Glimlach

Bij BOVAGkeuken staat persoonlijk benadering, gastvrijheid, meedenkend vermogen, snel schakelen, galant zijn en passie hoog in het vaandel.

Vers en seizoensgebonden

De gezonde en verse gerechten worden elke dag met liefde door ons bereid in de BOVAGkeuken. Het menu wisselt dagelijks en u kunt altijd kiezen uit salades en seizoenslekkernijen.

Herkenbaar en vertrouwd

De BOVAGkeuken heeft een duidelijke eigen stijl en serveert herkenbare gerechten met perfecte smaakcombinaties zonder poespas. Onze vertrouwde gezichten in huis zorgen dagelijks voor een gastvrij onthaal.

Huisgemaakt

Verse soepen, broodjes en salades bereidt de keuken zelf en daarbij is er veel diversiteit in de recepten. Daar zijn we trots op!

Ervaringen van vergaderen bij BOVAG