Het vervangen van auto-onderdelen

Een ruitenwisser vervangen of een spiegel laten repareren is vaak zo gebeurd. Maar wat als er grotere auto-onderdelen vervangen moeten worden? De versnellingsbak of de motor, bijvoorbeeld? U heeft dan de keuze om het onderdeel te vervangen of te laten reviseren.  Laat u het vervangen, dan kunt u kiezen tussen een merkgebonden, origineel fabrieksonderdeel of een universeel onderdeel.  Welke optie het best bij u past, hangt af van uw portemonnee, het onderdeel dat vervangen moet worden en uw persoonlijke voorkeur. Laat u uitgebreid adviseren door de specialisten bij een BOVAG-autobedrijf.

 

Reviseren in plaats van vervangen

Gaat er een groot, belangrijk onderdeel van uw auto kapot, informeer dan eens naar de mogelijkheden van revisie. Het vervangen van een groot auto-onderdeel kost doorgaans veel geld. Door het te laten reviseren kunt u flink besparen. U geeft het onderdeel zo een tweede leven. Revisie is duurzaam en bij een BOVAG-revisiebedrijf kunt u rekenen op BOVAG Revisiegarantie. U krijgt de kwaliteit van nieuwe onderdelen, tegen een fractie van de kosten. 

Lees meer over revisie en bekijk de video

 

Techneutentaal

U weet dat er een onderdeel van uw auto vervangen moet worden, maar begrijpt u ook wat er echt aan de hand is? En snapt u wat de monteur precies met uw auto gaat doen? Soms is het net Russisch wat u te horen krijgt. Daarom hebben we een handige tool voor u ontwikkeld: Techneutentaal. Dat praat een stuk makkelijker en zorgt achteraf voor een begrijpelijke rekening.

Naar Techneutentaal

 

De zekerheid van het BOVAG-autobedrijf

Als er een groot auto-onderdeel vervangen moet worden, is het belangrijk dat het professioneel gebeurt. Kies daarom altijd voor een BOVAG-autobedrijf. Dan weet u zeker dat uw auto in goede handen is. Ook kunt u rekenen op BOVAG Garantie op het vervangen onderdeel. Kiest u voor revisie, dan kunt u terecht bij gespecialiseerde BOVAG-revisiebedrijven

 

Goed onderhoud voorkomt problemen

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg er dus voor dat u uw auto op tijd wegbrengt voor het noodzakelijke onderhoud. En vergeet daarbij niet: APK is geen onderhoud. Rijd dus liever niet van APK naar APK, maar breng uw auto ook tussendoor naar uw BOVAG-autobedrijf. Zo voorkomt u problemen, rijdt u veilig en bent u uiteindelijk goedkoper uit. Een ingrijpende reparatie door achterstallig onderhoud kost namelijk veel meer geld. Houdt u aan de richtlijnen en laat de auto  onderhouden volgens het boekje, dan loopt u minder snel tegen problemen aan.