Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Nieuws
  4. >
  5. Marco van Toledo grote winnaar BOVAG WinterWasWeken
Grote winnaar WinterWasWeken

Marco van Toledo grote winnaar BOVAG WinterWasWeken

Bij een autowasbeurt in januari bij One2Wash in Zaandam ontving Marco van Toledo een kanskaart. Door de unieke QR-code te scannen, won Marco de hoofdprijs van de BOVAG WinterWasWeken: een cheque van maar liefst 10.000 euro, te besteden bij een BOVAG-bedrijf naar keuze. Op donderdag 22 februari nam hij samen met zijn vrouw de prijs in ontvangst.

De actie

Bij deelnemende BOVAG-autowas- en poetsbedrijven in het hele land ontvingen klanten de hele maand januari een kanskaart na een was- of poetsbeurt. Ruim 62.000 kaarten werden tijdens de actieperiode van de BOVAG WinterWasWeken verzilverd op de actiewebsite. Deelnemers maakten daarmee kans op de hoofdprijs ten waarde van 10.000 euro, weekendjes weg en heel veel andere mooie prijzen. Sowieso ontving elke deelnemer bij het verzilveren van hun kanskaart digitaal een aantal kortingsvouchers voor leuke dagjes uit en gave gadgets.

Verkeersveiligheid

BOVAG organiseert elk jaar in januari de BOVAG WinterWasWeken en wijst daarmee op het grote belang van autowassen in de winter. Strooizout, pekel en andere viezigheid op de weg kunnen namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van camera’s, sensoren en radars ten bate van de verkeersveiligheid. Bovendien verbetert een schone auto je zichtbaarheid op de weg. Het is dan ook cruciaal om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.

Op de foto:

Links van de auto: Marco van Toledo en zijn vrouw.

Rechts van de auto: Edward Verdoold en Erik Stern (branchemanager BOVAG autowas- en poetsbedrijven)

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.