Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. Een aanhangwagen kopen

Een aanhangwagen kopen

Ben je op zoek naar een goede aanhangwagen? Bij BOVAG Aanhangwagenbedrijven kunt je kiezen uit heel veel modellen, gegarandeerd van goede kwaliteit. Of je nu een bakaanhangwagen zoekt of een paardentrailer. Vraag de vakman naar modellen die passen bij de trekkracht van je auto en je overige eisen en wensen.

Zonder zorgen

Wat je ook vervoert in je aanhangwagen, je wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat de aanhangwagen betrouwbaar is en goed onderhouden. Dit is de specialiteit van BOVAG Aanhangwagenbedrijven. Je hebt de zekerheid dat alle onderdelen grondig gecheckt zijn op deugdelijkheid en veiligheid. Ook voldoen de aanhangwagens altijd aan de laatste wet- en regelgeving, zodat je niet verrast kunt worden door een boete, bijvoorbeeld omdat je niet de juiste verlichting voert. Bovendien kun je bij het BOVAG-bedrijf terecht voor reparaties met drie maanden BOVAG Garantie en gedegen onderhoud.

Man in werkplaats

Tips

1.

Geen kartonnen nummerplaat. Voor een gewone aanhangwagen heb je geen apart kentekenbewijs nodig, maar wel een extra (wit) nummerbord. Een zelfgemaakt exemplaar is niet toegestaan.

2.

Goed beladen. Lees de 7 tips om slingeren, verliezen van vracht en erger te voorkomen.

3.

Zuinig rijden. Schakel snel op en houd het toerental laag; laat de combinatie liever uitrollen dan op het laatste moment te remmen en controleer regelmatig de bandenspanning.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.