Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. Zo werkt de garantie bij reparatie van een autoruit

Zo werkt de garantie bij reparatie van een autoruit

Onder autoruitschade vallen verschillende soorten schades. Zo kun je een barst of een scheur in je ruit hebben. Dat kan in je voorruit, achterruit of in je zijruit zijn, maar ook in een koplamp of in een panoramadak of een glazen dak. Wanneer je een ster of kras in je vooruit hebt die niet groter is dan een twee euro muntstuk, dan kan de ruit in veel gevallen gerepareerd worden. Is de barst of ster groter? Dan wordt de complete ruit vervangen.

2 mannen bij autoruit in garage

Laat autoruitschade controleren en eventueel herstellen

Met autoruitschade kun je beter niet door blijven rijden. Het risico dat de schade verergert, is groot. Zeker bij plotselinge temperatuurverschillen. Het laten herstellen van autoruitschade is bovendien vaak betaalbaarder dan je denkt, nog een reden om er niet mee door te blijven rijden.

Lees hier wanneer een autoruit wordt gerepareerd of vervangen wordt

Pluspunten BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf

Kies je ervoor om je autoruit te laten herstellen of te laten vervangen door een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf? Dan mag je daarbij het volgende verwachten: een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf wordt door iedere verzekeraar erkend, daarmee zorgen zij voor een vlotte administratieve afhandeling. Jouw auto wordt schoongemaakt van glasresten. Je kunt rekenen op de specifieke kennis van de monteurs en de geavanceerde apparatuur voor snel herstel of de eventuele vervanging van autoruitschade. In de tussentijd kun je in de meeste gevallen rekenen op vervangend vervoer. Bovendien zit er altijd een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

Kies voor een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf

Wil je de autoruitschade aan jouw auto vakkundig en professioneel laten herstellen? Kies dan voor de zekerheid van een BOVAG-ruitschadeherstelbedrijf. Daarmee ben je gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel van je autoruit, waardoor je weer veilig de weg op kunt. Want: een BOVAG-aansloten bedrijf staat voor vakmanschap, hanteert strenge normen en houdt toezicht op kennis van schadeherstel. En je krijgt maar liefst vier jaar garantie op het schadeherstel of de vervanging van de autoruit.

Kijk hier voor een adres bij jou in de buurt

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.