Schade aan uw elektrische fiets

Schade aan uw elektrische fiets door een aanrijding of ongeval is natuurlijk erg vervelend. En omdat een elektrische fiets voorzien is van gevoelige onderdelen als een accu en een motor, kan de schade aanzienlijk zijn. 

Breng uw fiets daarom bij schade naar een BOVAG-expert. Daar werken professionals die op de hoogte zijn van de laatste technieken en onderdelen. Zij weten precies hoe ze de schade het best kunnen repareren. Veilig fietsen is belangrijk op een e-bike, dus laat uw fiets goed nakijken en rijd niet door met een beschadiging.
 

Garantie op reparatie

Naast betrouwbaarheid en service kunt u bij de BOVAG-expert ook rekenen op BOVAG Garantie. Dat betekent dat u drie maanden garantie krijgt op de reparatie van uw e-bike. Op iedere reparatie die een vakman van een BOVAG-fietsendealer heeft uitgevoerd en op de onderdelen en materialen die hij heeft gebruikt, zit standaard drie maanden reparatiegarantie. Maak duidelijke afspraken met de fietsendealer en vraag vooraf om een inschatting van de kosten, zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

Lees alles over BOVAG Garantie voor uw e-bike
 

Verzekeren van uw e-bike

Uw elektrische fiets is een flinke investering en een kostbaar bezit. Dat geldt nog eens extra als u de fiets gebruikt om mee naar het werk te rijden. Het is daarom een goed idee om uw elektrische fiets te verzekeren. Er bestaan speciale fietsverzekeringen voor e-bikes die niet alleen diefstal dekken maar ook schade bij een ongeval of valpartij (bij u of een ander). Uw BOVAG-fietsexpert weet precies welke soorten verzekeringen er zijn en u kunt bij aankoop van uw e-bike vaak direct een verzekering afsluiten.

Meer over het verzekeren van uw e-bike.