Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. BOVAG Garantie voor je elektrische fiets

BOVAG Garantie voor je elektrische fiets

Of het nu gaat om een nieuwe e-bike, een tweedehands e-bike of om onderhoud en reparatie van je elektrische fiets, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Maar het staat ook voor BOVAG Garantie. Kiezen voor een BOVAG-fietsexpert is dus kiezen voor zekerheid. Alle fietsenwinkels die aangesloten zijn bij BOVAG moeten voldoen aan strenge eisen.

Man met elektrische fiets in werkplaats

Aankoopgarantie op jouw elektrische fiets

Op een nieuwe e-bike krijg je fabrieksgarantie. De garantieperiode verschilt vaak per merk. Veel fabrikanten geven twee jaar garantie op alle onderdelen, maar soms krijg je op de elektrische onderdelen maar één jaar garantie. De BOVAG-expert kan je er uitgebreid over adviseren.

Garantie op onderhoud en reparatie van je elektrische fiets

Is jouw e-bike toe aan een onderhoudsbeurt of moet hij gerepareerd worden? Ga dan naar een BOVAG-fietsenwinkel. Dat levert jou een heleboel voordelen op:

1.

Je hebt recht op drie maanden BOVAG-reparatiegarantie.

2.

Je krijgt passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Dit hoeft niet per se een elektrische fiets te zijn, maar kan ook een gewone fiets zijn.

3.

Onderhoud en reparatie wordt standaard uitgevoerd door goed opgeleide professionals, die op de hoogte zijn van de laatste e-bike techniek.

4.

We helpen je bij een verschil van mening met een BOVAG-expert.

Hulp bij klachten

Vanzelfsprekend moeten alle BOVAG-fietsenwinkels een klacht volgens de geldende voorwaarden oplossen. Het kan echter zijn dat je vindt dat de klacht niet goed genoeg opgelost wordt. In dat geval helpen we je graag.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.